To je to što me zanima!

SP u ragbiju; Zabavni Englezi piju, vrijeđaju i pipaju cure

Rugbi je jedan od najgledaniji sportova na svijetu. SP koje se igra u Dunedinu bez sumnje je privuklo milijune gledatelja. Idući se vikend igraju četvrtfinalni susreti
Vidi originalni članak

SP u ragbiju, nakon Olimpijskih igara i nogometnog SP-a treći najgledaniji sportski spektakl na svijetu, došao je do četvrtfinala. Englezi su najzanimljiviji. 

Nakon prvoga kola opijali su se u baru, a kapetan Mike Tindall, član kraljevske obitelji jer je oženio najstariju unuku kraljice Elizabete II, zabijao je glavu u grudi neke plavušice. 

Jučer je trener Martin Johnson opomenuo tri svoja igrača zato što su pipkali radnicu hotela i neumjesno joj dobacivali. Za Francuze, s kojima igraju u četvrtfinalu, pripremali su se na “bungee jumpingu”. 

Ostali su parovi: Irska - Wales, Južna Afrika - Australija, Novi Zeland - Argentina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • deshru 03.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zigzag_2 02.10.2011.

    Nogomet i rugby su tako reći "isti sportovi".U samim počecima razvijanja nogometa/rugbyja u engleskoj prvotno je trebao biti nogomet,tj igra u kojoj se igra nogom.U jednoj utakmici je netko uhvatio loptu u ruku i počeo trčat sa njom a drugi su ga iz protesta hvatali i rušili.Tu je nastala podjela naroda dal se nova igra (nogomet današnji) treba igrat samo nogoama ili rukama i nogama.Oni koji su zagovarali nogom samo ti su igru izvukli na nogomet a ostali koji su bili su bili za igru rukom i nogom.S vremenom su se pravila donosila :)

  • tepsija999 02.10.2011.

    exxppert nisi mnogo pametan, da si ikada gledao ili igrao rugby znao bi da to nije tako glup sport, to je itekako jak i dobar timski sport u kojem ne prsuđuje pojedinac nego igra cijele ekipe, a i nije đaba 3. najj gledaniji sportski događaj u svijetu. Postojala je izreka nogomet je igra u kojoj gospoda igraju za divljake, a rugby igra koju igraju divljaci za gospodu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare