To je to što me zanima!

Špaco: Anas je mali anđeo, od njega su napravili vraga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stid me da se jedna utakmica ovako usmjerava. Anas je nevin kao mali anđelčić, a od njega su napravili vraga, priča Špaco jutro nakon susreta
Vidi originalni članak

Zadovoljstvo Stanka Poklepovića vrijednom pobjedom nad Rijekom nije nimalo ublažilo gorčinu ukupnim događanjima na Kantridi. Špaco je bio ogorčen suđenjem i to nije skrivao ni nakon prospavane noći u Opatiji. Nakon podužeg seciranja svih Mlakarovih pogrešaka, na pitanje kako se zaštititi zagrmio je.
- Ja ću vam reći kako se zaštititi - napadom. A ja ću prvi napasti. Stid me da se jedna utakmica ovako usmjerava. Ne vodi, nego usmjerava. I briga me je li je usmjeravaju Širić, Djedović, Mamić... Hajduku svi zapliću noge i neki su svjesno čekali da nas nakon nekoliko lošijih rezultata gurnu preko ruba, ali evo što će nas gurnuti dok sam ja ovdje – povikao je Špaco i odmjerio 'bosanski grb'.
Nepromišljeni crveni karton Anasa Sharbinija posebno ga je rasrdio, no nije se ljutio na nepromišljenost svog igrača, nego ponovno na suca!?
- Anas Sharbini je nevin kao mali anđelčić, a od njega su napravili vraga. S igračem manje smo se izmučili 'ka pasi ali odigrali smo u drugom dijelu bolje od Rijeke, imali smo i veći posjed lopte i kontrolu igre i na koncu ih zasluženo pobijedili.
Osvrnuo se Špaco i na polemiku sa gledateljima.
- Ja sam svjestan kako moja pojava iritira gledatelje jer je klupa blizu tribina i sigurno da ih nervira kad ja skačem. Bez obzira što sam jednoga poslao 'u neku stvar' u našoj sam komunikaciji vidio više simpatije nego antipatije. Zato sam i štopao koljenom jedan bačeni smotak papira i pozvao onoga što ga je bacio da dođe na moje mjesto, a ja ću sjesti na tribinu, da vidi kako je to. Ja samo radim svoj posao i zato sam se poklonio gledalištu jer nikome ništa ne zamjeram.
Veliko iznenađenje za mnoge, vjerojatno i za samoga Ahmada Sharbinija bilo je njegovo uvođenje u igru.
- Pobojao sam se da će nas Rijeka napasti, a mi smo u drugom poluvremenu imali igrača manje i veći posjed lopte. Ahmada sam stavio zbog toga jer je iz Rijeke. Zbog ambijenta, jer obično takvi igrači daju poseban doprinos, daju gol, naprave promjenu. Od njega sam dobio ono što sam želio. Ahmad je vrlo pošten igrač, pravi profesionalac koji zaslužuje pažnju, ali zahtjevi nogometa su danas drugačiji i zato on ne igra. 

BRKLJAČA ZABIO DINAMU, UNIREI I RIJECI
Presretan sam, baš mi je lopta sjela. Bio je korner, krenuo sam na skok ali me trener pozvao natrag na rub kaznenog prostora i pogodio. Lopta je odskočila baš ispred mene. Živim za ovakve trenutke i za svoju obitelj. Baš zato njima i posvećujem golove, djeci Ivanu i Lei, te supruzi Tihani - rekao je.
Brkljača se dugo mučio nakon dolaska u Hajduk, nakon ozljede proveo je godinu dana na posudbi u Cagliariju.
- Bilo je to neponovljivo iskustvo. Bez obzira što nisam igrao opet bih ponovio da mi se ukaže prilika.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • privlaka 20.09.2010.

    mesarski start, pasjeg brata, ANASA KIKIRIKIJA!!!!!!!

  • mrki19 20.09.2010.

    ae ae debeljuco....moras si kupit kisobran ili balavac kad pricas...da ne pljujes po novinarima i po mikrofonima...a i pismen si jako...\"namucili se ka\' pasi\"...valjda \"psi\"....

  • buffon_boy 20.09.2010.

    Dosta je više Hajduče! Zar ti je potreban sudac da pokažeš da si Hajduk?? Inače sam Dinamovac ali mi se povraća kad vidim koliko se vrši pritisak na sudce od strane Hajduka zbog toga što nemate dovoljno kvalitetnih igrača, i to nisu krivi navijači već oni koji vode klub i koji nakon svakog neuspjeha krive sudce kako njih navijači ne bi progonili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare