To je to što me zanima!

Špaco: Igrači me nisu u stanju ispoštivati; Ivković ga nahvalio

Dobro će nam doći ovih sedam dana jer sam ja sad praktički samo došao na utakmicu, komentirao je Špaco. Tomo Ivković rekao je da je učio od trenera "bilih"
Vidi originalni članak

Stanko Poklepović loše je otvorio svoj četvrti trenerski mandat u Hajduku. Splitski "bili" izgubili su od Lokomotive 2-1 u Kranjčevićevoj unatoč činjenici što su posljednje 23 minute imali igrača više.

- Koštala nas je nezrelost i nespretnost. Moji igrači još nisu u stanju ispoštivati neke stvari, trebaju steći iskustvo, ali mislim da će do iduće utakmice sve biti bolje - izjavio je novi trener Hajduka nakon utakmice.

- Dobro će nam doći ovih sedam dana jer sam ja sad praktički samo došao na utakmicu, neke sam igrače poput Pejića prvi put vidio - dodao je Špaco koji se zapitao ide li i četvrta momčad s ljestvice u Europsku ligu, pa mu je Tomo Ivković, trener Lokomotive, pojasnio da ide osvoji li netko od tri prvoplasirane momčadi Kup.

Ivković može biti itekako zadovoljan rezultatom. Ne samo zbog pobjede nad Hajdukom, koji je sam po sebi izazov u kakvom god stanju igrao, nego i zbog preuzimanja trećeg mjesta na ljestvici.

- Teška utakmica. Dobro smo počeli, ali smo onda imali pad od 15-ak minuta. Hajduk je izjednačio, nastala je nervoza, ali sreća da nakon toga nisu zabili i drugi gol. Kad smo promašili sve one šanse za 3-1, rekao sam igračima na klupi "Drž'te gaće, sad će biti vatre kad smo toliko promašili". Ipak, sve smo izdržali, nije bilo lako - kazao je domaći trener.

- Ovu pobjedu posvećujem ocu Luke Begonje, on je bolestan, pa da mu bude barem malo lakše - dodao je Tomo Ivković i pohvalio Stanka Poklepovića.

- Sve što sam naučio o nogometu naučio sam od Špace, Markovića, Ivića, Mladinića... Sve sam naučio još dok sam bio igrač.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Josip Prnjak 22.02.2015.

    77g ima špaco dali on vidi igraće na terenu .Nije više za ovaj posao a naroćito u ovakvoj klimi u Hajduku.Može samo da ga opuca infrakt .

  • antebilokapic 22.02.2015.

    ako ste pametni zovite amerikanca da se vrati i kupiu hajduk to je jedino rješenj

  • MarkoĆuk 21.02.2015.

    lagano hajduk iduce sezone napusta 1. HNL

Komentiraj...
Vidi sve komentare