To je to što me zanima!

Špaco: Igrači nisu bili s curama pa su igrali ka p...

Nikad više nećemo u karantenu dva dana. Oni su mladi momci, imaju svoje porive, hoće izaći s curama, ponovno je briljirao Stanko Poklepović
Vidi originalni članak

Iscrpna analiza, razgovor s igračima, stručnim stožerom i liječničkom službom otvorila je oči Stanka Poklepovića i dala mu odgovor na pitanje što je pošlo po zlu u prvom poluvremenu derbija, koje su njegovi igrači odigrali blijedo i neprepoznatljivo.
- Postoje naznake da smo predugo bili u karanteni, da je tu bio problem. Odmah smo vidjeli da nešto nije u redu, nije se osjećala živost ni na zagrijavanju... i to nam je upozorenje za ubuduće. Oni su mladi momci, imaju svoje porive, hoće izaći s curama i dva dana izolacije im je očito bilo previše jer su ušli u utakmicu 'ka pi... Nikad više nećemo u karantenu dva dana – obećava Poklepović, koji žali za propuštenom prigodom.
- Očekivali smo da ćemo napraviti pomak koji će odrediti cijeli jesenski dio sezone, ali nismo. Da nije bilo bakljade koja je ugasila naše nalete, mi bismo im slomili kičmu – slikovito je opisivao trener Splićana.
Podbacili su Tomasov, Anas, Andrić i Ibro, ali za njih nemam adekvatnih zamjena. - Zamijeniti Vukušića Ahmadom za mene je čisti utopizam, kao i gurati mlade i neiskusne igrače bez plana u vatru. Naša taktika "škvara cota" nije urodila plodom, ne zato jer je bila pogrešna, nego zato jer je nismo dovoljno dobro proveli u djelo.
Dana nakon derbija na poštedi su bili J. Buljat, Oremuš i Andrić. Buljat je dobio slobodan dan da rođendan provede u krugu obitelji, Andriću je načet gležanj dok je Oremuš ozljedama koje je zaradio u reprezentaciji dodao i novi udarac u koljeno.
- Morat ćemo izmisliti nešto, ali teško je mijenjati, jer bi morali mijenjati i sustav, a nemamo tako puno kvalitetnih igrača kao Dinamo.
Špaco je svjestan kako je Europska liga veliki izazov za njegovu mladu momčad. 
- Pred nama je i težak i zahtjevan, ali i prekrasan mjesec. Ja sam Europu već prošao i znam kako je to lijepo iskustvo. U srijedu igraš u Parizu, Londonu ili Madridu, ali je teško onda u subotu igrati u Nišu. A 'ko će igrati u Nišu zvoni u glavama igrača. Zato moramo paziti da nam se to ne dogodi jer ćemo nakon Atene, St. Petersburga i Bruxellesa doći u Karlovac pred pet ljudi na tribinama i napaljenog Pamića... Ali što je tu je. Mi smo krenuli u jedan projekat i treba ga izgurati do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • skeletor83 12.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_37063 12.09.2010.

    ma nikako mi nije jasno zasto sharbini stariji nema priliku a bolji napadac od vukusica 6x, sve mi se manje svidja ovi stari

  • lepicane 12.09.2010.

    istina,fali još par dobrih igrača....... i da -dobar trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare