To je to što me zanima!

Špaco: Osijek tu nema šanse, Tudor je sve odlično posložio

Legendarni splitski trener Špaco Poklepović vodio je oba kluba. Osijeku želi da se izvuče iz krize, a Hajduk smatra velikim favoritom te je oduševljen Tudorovim radom
Vidi originalni članak

Hajdukov niz bez poraza seže sve do kolovoza, kad ih je u Gradskom vrtu porazio Osijek, momčad koja je večerašnji protivnik “bijelih” na Poljudu u 19.00 sati.

Lijep niz uspjeha momčad Igora Tudora pokušat će produljiti, reprezentativnu pauzu iskoristili su za osvježenje i oporavak, te pripremu za pakleni prosinac, u kojem ih čekaju tri derbija s Dinamom i jedan s Rijekom. Malo je poznato da Tudor proučava psihologiju te da mu na treninge ponekad navrati i Stanko Poklepović.

- Tudor ima moju punu potporu, njegov rad s ovom mladom momčadi ima visoku kvalitetu i, ako svi ostanu na okupu, u sljedećoj sezoni će itekako ugroziti Dinamo - uvjeren je Poklepović.

- Tudor dobro upravlja treninzima i utakmicama, izbalansirao je momčad, u kojoj se zna tko igra, tko ulazi kao zamjena i tko je perspektiva za budućnost. A to je jako važno - dodao je.

O susretu Hajduka i Osijeka, koji je u prošlosti također uspješno vodio, Špaco kaže kako je sve na strani Hajduka.

- Osijek je jedan od stožernih centara za razvoj vrhunskih igrača, ali je u velikim financijskim problemima. To ih sputava u postizanju rezultata, zato im ne dajem previše šansi, no želim im da se što prije izvuku iz krize, za dobrobit cijeloga hrvatskog nogometa.

Dragovoljac - Split u 15.00 sati

U prvoj današnjoj utakmici 17. kola Prve HNL igrat će Hrvatski dragovoljac i Split u Zagrebu. Dragovoljac je trenutačno posljednji na tablici sa samo sedam bodova dok je Split peti s 26 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • IvanMajor 24.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 1980bena 24.11.2013.

    lopta je okrugla i ovo je dokaz da se ne treba kladiti,nikada..

  • damirel 24.11.2013.

    dobro si ti to špaco kao i uvijek pogodio

Komentiraj...
Vidi sve komentare