To je to što me zanima!

Špaco: Prvi sam krivac ja, a onda još najmanje trojica

Trener Hajduka nije bio razočaran nakon remija s Rijekom. Od Andrića i Skoke je najviše očekivao. Stoperi i Subašić nisu dobro reagirali kod gola....
Vidi originalni članak

Jutro nakon što su njegovi igrači nespretno prosuli dva boda u derbiju protiv Rijeke Stanko Poklepović bio je tužan, no ne i razočaran.
- Najprije bih se ispričao publici jer nismo pobijedili, unatoč njihovoj hrabroj, permanentnoj i bezdušnoj podršci od prve do 90. minute. Ne tražim opravdanja, ali poduzeli smo sve osim jednog detalja, koji nam je oduzeo pobjedu - dubinskog prekida.
Presudila je dubinska, nabačena lopta, koju je Đalović glavom proslijedio do strijelca Kreilacha.
- Najmanje su tri krivca, a ima nas i više. Prvi sam krivac ja jer sam promukao i nisam mogao viknuti igračima da izađu daleko od gola. Krivi su i naši najbolji i najiskusniji igrači Andrić i Skoko koji su to sami morali provesti, a najviše dva stopera Jonjić i Buljat, te Subašić koji su morali puno bolje reagirati - pojasnio je Poklepović nakon što je još jednom vidio usporenu snimku primljenog gola na press konferenciji.
- Žao mi je da nam je Cibalija pobjegla još dva boda, pogotovo jer smo igrali dobro, bili smo kud i kamo bolji protivnik. No sve se to dade nadoknaditi u slijedećim utakmicama.
Pogled je uprt u slijedeća dva ogleda, oba u Maksimiru, prvi protiv Lokomotive, potom protiv Dinama.
- Ma nema veze s kim igramo, naš je uvijek plan pobijediti u svakoj utakmici. Tako će biti i u Maksimiru, napraviti ćemo mi na treningu neku ¨zvrčku¨ da ih iznenadimo. Obje su nam važne utakmice, no druga je ipak važnija.
Novinare je zanimalo i zašto nije igrao Ahmad Sharbini.
On je iskusniji od Vukušića i Čopa no nije me treningom uvjerio da je trenutno bolji od njih.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crnilabud 14.03.2010.

    ...kriv je vitar,ča je odnija balun u golll!

  • lujadin13 14.03.2010.

    Definitivno je kriv Subašić koji je krenuo na loptu i zatvorio oči...ajme hajduče stvarno nemaš sreće

  • willcraft 14.03.2010.

    subašić je kiks golman treba ga posjesti na klupu da je bio bilo tko drugi na golu na ovoj utakmici je mogao primiti samo 2 gola a jedan reprezentativni golman je primio jedan i to svojom krivicom!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare