To je to što me zanima!

Špaco: Smijeh je zdrav, a treba se smijati ako ne ide

Na press konferenciji Hajduka, Stanko Poklepović i Senijad Ibričić širili su dobro raspoloženje. Derbi s Rijekom dočekuju s optimizmom. Traže pobjedu
Vidi originalni članak

Dobro raspoloženi stigli su trener Hajduka Stanko Poklepović i jedan od najboljih igrača Senijad Ibričić na jutrošnju press konferenciju. Dobri rezultati u posljednje vrijeme donijeli su puno optimizma u redove 'bijelih'.
- Protiv Slaven Belupa bili smo polovični, a protiv Rijeke očekujem da budemo cjeloviti. Pozivam publiku da dođe i bodri nas i vidi napredak pojedinačne i ukupne vrijednosti - rekao je Poklepović i dodao:
- Poštujemo sve, ne bojimo se nikoga i očekujem da ćemo u otvorenoj utakmici doći do bodova. Da, u otvorenoj utakmici, trenera Gračana ne poznajem po defanzivnoj igri, on je bio igrač poteza i manje će se zatvoriti nego šta bi mi  mogli očekivati.
Iako je Ibričić za Rijeku imao samo riječi hvale, smatra da bi sve osim pobjede bilo iznenađenje.
- Pobijedili su nas u jesen, i rezultati u zadnjih međusobnih utakmica nam ne idu u prilog, ali tradicije su tu da se ruše. Rijeka je dobra ima dosta dobrih pojedinaca, ali ništa osim pobjede ne dolazi u obzir - rekao je Ibričić.
Obojica ističu dobru podršku navijača koju su imali zadnje vrijeme, i pozvali su da ih opet podrže.
- Prije nam je trebalo deset šansi da damo gol, a sada sve ulazi. Zasluge za to pripadaju i navijačima, koji nas od prve do zadnje minute bodre - kaže Ibričić.

STRINIĆ JE BOLJI OD IBANEZA
Nije prošla nezapaženo Mamićeva izjava kako je Ibanez najbolji lijevi bek u Hrvatskoj i kako bi trebao igrati za 'vatrene'.
- Takve bi interpretacije trebalo prepustiti izborniku jer je on jedini mjerodavan da izabrere igrača koji mu treba. Mislim da je u pitanju nešto drugo. Obično se tako ističe igrača da bi mu se podigla tržišna vrijednost i to je Mamić napravio, kako bi tu vrijednost kasnije naplatio.
Ibričić se poslužio s Poklepovićem i dodao:
- Za mene je Strinić najbolji lijevi bek u Hrvatskoj.


POKLEPOVIĆ POSTAJE GLUMAC
Poklepović dosta drži do dobre atmosfere i raspoloženja u svlačionici pa vrlo često priča viceve i zadirkuje igrače u svlačionici.
-  Humor je sjajan za opuštanje i uvijek nađem nekoga, ali ne da ga blamiram nego samo zadirkujem.
Obično je na tapeti Senijad Ibričić jer obojica ne propuštaju seriju 'Lud, zbunjen, normalan'.
- Ibro ima vezu kod režisera pa mi je obećao da će me ubaciti među glumce. Obzirom da imam puno više kose od Izeta mogao bi mu glumiti sina, nasmijao se Špaco, a na pitanje hoće li se i nakon derbija s Rijekom smijati odgovorio je:
- Smijeh je zdrav, treba se smijati i kad ti ne ide.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • davorg 12.03.2010.

    uskoro se vise neces smijat

  • xSOVAx 12.03.2010.

    bravo spaco svaka cast samo treba nastaviti tako i dalje...ako se mogne..

  • pajzano 12.03.2010.

    Hajduku je očito falio trener koji zna razbiti strah i monotoniju! Špaco je pravi izbor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare