To je to što me zanima!

Špaco: Tko će igrati? Nemam ja pojma, morate pitati Moniza

Još čekam da mi se javi Moniz s napucima, on je trener, a ne ja, sarkastično je rekao Poklepović koji se naljutio na vijest da je Hajduk pregovarao s Monizom
Vidi originalni članak

Ne očekujte previše informacija od mene, ne znam ni tko će igrati, ni u kojem rasporedu. Još čekam da mi se javi Moniz s napucima, on je trener, a ne ja, sarkastično je kazao Stanko Poklepović

Naljutio se Špaco što je u medije procurila vijest o sastanku čelnika Hajduka s potencijalnim trenerom Ricardom Monizom. Toliko da je ozbiljno razmišljao o otkazivanju press konferencije uoči ogleda sa Splitom.

Diplomatsko umijeće glasnogovornika Alena Orlića ipak je odobrovoljilo Poklepovića, koji je promijenio mišljenje, no unatoč tome teško da će išta pametnoga moći kazati o sastavu. U proteklom tjednu, što zbog ozljeda, što zbog reprezentativnih obaveza, Poklepović nije mogao računati na čak 12 igrača. Nastup Gotala i Maglice je i dalje upitan, pa je lako moguće da od prve minute protiv Splita krene "Hajdukov BMV" - Balić, Maloku i Vlašić, dok bi ozlijeđenog Kalinića na golu mogao zamijeniti Ivo Grbić. 

Trebao je Grbić debitirati i nedavno na Kantridi, no Vukas je dao prednost iskusnom Raniloviću, pa ostaje za vidjeti hoće li Poklepović imati više hrabrosti s nadarenim mladim reprezentativcem, kojeg svi drže prirodnim nasljednikom Lovre Kalinića na golu Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • nikluk20 04.04.2015.

    kao hajduk nema problema.....eee....

  • pacovikozec 03.04.2015.

    sve dok su njima treneri krivi za neuspjeh nema tu pomoci,problem je puno dublji

  • krabat 03.04.2015.

    Iako nisam navijac Hajduka,a zbog situacije i velike podjele i mrznje u Hrvatskoj ligi uglavnom podrzavam reprezentaciju.Zao mi je Hajduka i svega ruznoga sto se dogada oko njega.Misljenja sam kako se u Hajduku radi iskljucivo o losem menadzmentu i to vec dugi niz godina,svoju nesposobnost pokusavaju skriti prebacujuci krivnju uvijek na nekoga drugoga.Dezurnog krivca imaju,a kao posljedica toga je velika mrznja i podjela u nogometu na sjever i jug.Uostalom sve to podsjeca na stanje u politici"zavadi pa vladaj".Jedni tako skrivaju lopovluk i marifetluke,drugi pak nesposobnost i neznanje,a ti narode,naivan kakav jesi,grizi se medu sobom.Hajduku treba vratiti staru slavu,Hrvatskoj ligi treba jaki Hajduk i ne samo Hajduk.Ova situacija sa Spacom svakako ne vodi stabilizaciji kluba,svijestan je Spaco kako on nije trajna opcija za trenera ali isto tako ocekuje da mu se kaze sto se i kako na tom planu radi,toliko je valjda zasluzio.U slucaju Hajduka sve osobne interese treba podrediti klubu,a svu tastinu upregnuti za boljitak Hajduka.Bit ce tesko,bojim se?Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare