To je to što me zanima!

Špaco za vječnost: Torcida će ga upisati u tematski park...

Kako bi mu se odužili za sve što je dao za "Bile", Torcida je, u dogovoru s obitelji Poklepović, pokrenula akciju skupljanja sredstava kako bi se i ime legendarnog trenera našlo u budućem Tematskom parku na Poljudu.
Vidi originalni članak

Stanko Poklepović ostat će zapisan u povijesti Hajduka kao jedan od najvećih. Njegove izjave nasmijavale su navijače, a njegovi taktički potezi bacali su na koljena protivničke igrače. To je trener, a prvenstveno čovjek koji je zauvijek zadužio Hajduk.

Kako bi mu se odužili za sve što je dao za "Bile", Torcida je, u dogovoru s obitelji Poklepović pokrenula akciju skupljanja sredstava, kojima će osigurati da se i ime preminulog Stanka Poklepovića nađe u tematskom parku na Poljudu, koji će biti izgrađen nakon završetka akcije  "Za sva vrimena". Akcija je to navijača Hajduka kojom se prikuplja novac za otkup dionica kluba,

 - U nedjelju vodimo Hajduka do pobjede, a našeg Špacu u vječnost. Nedolazak nije opcija - poručili su iz Torcide.

Prva je to utakmica za bile na Poljudu pred gledateljima nakon što su četiri utakmice igrali na praznom stadionu zbog nereda u rujnu na utakmici protiv Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hyndaii 06.02.2019.

    Koji licemjeri,za ne vjerovati.Prvo su ga pljuvali a sada bi malo sebi dizali rejting preko njega.Ma ne može vama ni Pele pomoći,vi ste nitko i ništa.

  • MAMUNAMEGALO 06.02.2019.

    Sve neke legende, zato nam tak i je.. glorificiramo sve umjesto da se uhvatimo problema i posla

  • vjekoslavkatalina 06.02.2019.

    Koji jad..a istjerali ga iz hajduka i torcida i ovi iz zadruge NH..govoreci mu da se uvlaci mamicu,stimcu da previse hvali kako dinamo radi i slicno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare