To je to što me zanima!

Špaco zadovoljan Hajdukom: Derbi je prilika da se pokažu

Ovo je novi Hajduk, treba im dati vremena da se pokažu. Derbi im je prava prigoda, kaže Špaco uz opasku kako on nikad nije od Dinama gubio ovakve utakmice...
Vidi originalni članak

Tko je rekao da je Stanko Poklepović nepoželjan na treninzima Hajduka, povikao je oružar kada je vidio dobro poznato lice na terenu u Supetru, na kome je Balakov raspoređivao igrače u formaciju 4-1-4-1.

- Ne znam tko je što rekao. Došao sam u Supetar privatnim poslom, rješavam na sudu neke vlasničke listove, a na trening me pozvao Milo Nižetić i zato sam tu. Navratiti ću i popodne – nasmijao se Poklepović, kome su igrači redom prilazili i pozdravljali ga.

- Treneru vi ste svakim danom sve mlađi i mlađi – komplimentirao je kapetan Srđan Andrić. 

- Proveli smo mi puno radosnih trenutaka zajedno, a ono malo tužnih znali smo razbiti pričama o ekstazi i ukrasiti pridjevima – nasmijao se bivši trener Hajduka, koji je gledao s tribina što njegov nasljednik priprema protiv Dinama. 

Živo je diskutirao i gestikulirao s Nižetićem, čini se zadovoljan postavom Subašić – James, Maloča, Miličević, Lima – Andrić – Tomasov, Luštica, An. Sharbini, Kukoč – Ah. Sharbini, koju Balakov sprema za Dinamo. 

Na pitanje je li njegov Hajduk bolji od ovoga danas, spremno je ustvrdio:

- Za sada nisu pokazali da su bolji. Ovo je nova momčad, novi Hajduk, treba im dati vremena da se pokažu. Derbi im je prava prigoda – najavio je Poklepović uz opasku kako on nikad nije od Dinama gubio ovakve utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • SpužvaBobSkockani 09.09.2011.

    Bit će da je Balakov konačno shvatio da bez Špace ne može konkurirati Dinamu i svaka mu je pomoć dobrodošla.

  • damir971 09.09.2011.

    U svakom slučaju Hajduk je trenutno lošiji od Dinama al uvjek ima to hajdučko srce i vrijedno je spomena pa ipak to je naš derbi nad derbijima pa je nebitno tko je kakav.Ne navijam za niti jedan klub al ipak vas molim podržimo takove derbije jer samo tako naš nogomet može naprijed a netreba samo pljuvat i rugat se tko je kakav.Neka pobjedi nogomet i navijači!!!

  • bosnia_80 09.09.2011.

    hajduk će vas uništiti :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare