To je to što me zanima!

Spajaju gostovanja: Spavat će kod Šarića i trenera Erjaveca

'Žuti' u 5. i 6. kolu gostuju kod Zagreba i Cibone, pa su zatražili od HKS-a da spoje gostovanja. Na put će u nedjelju, uoči Zagreba, a vratit će se nakon Cibone u utorak
Vidi originalni članak

Kakva je vremenska prognoza 
za sutra? Hoće li biti snijega ili 
bure, upitao je uoči gostovanja 
kod Cedevite trener košarkaša Splita Mladen Erjavec.

Njegov strah od bure i snijega je potpuno opravdan jer će zbog kroničnih financijskih problema Splićani u Zagreb krenuti autobusom na dan utakmice i odmah se nakon nje vratiti. Naravno, ako bura ili snijeg ne zatvore ceste.

A situacija ne ide nabolje. “Žuti” u 5. i 6. kolu gostuju kod Zagreba i Cibone, pa su zatražili od HKS-a da spoje gostovanja. Na put će u nedjelju, uoči utakmice sa Zagrebom, a vratit će se nakon ogleda s Cibonom u utorak. A u međuvremenu?

- Snaći ćemo se, spavati kod rodbine, prijatelja... Filip Krušlin je iz Zagreba, tamo stan imaju trener Erjavec i Srđan Subotić, a nekoliko mlađih će spavati kod Darija Šarića. Ostali? Morat će sami sebi platiti hotel... - kazao je sportski direktor Nikola Vujčić. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • chumbo 07.04.2013.

    smrade jedan smrdljivi, zaradio si miljone eura od kosarke, na racun reprezentacije koja ti je sve dala i ti sada ides od nekih igraca koji nisu dobili placu vise od godinu dana trazit da sami sebe plate smjestaj. ne znam samo kako te nije sram ovo izjavit u javnost...umjesto da im ti platis neki jeftini hotel sto nebi ni osjetio u tvom novcaniku ti od igraca trazis da plate sami...foliras se da igras besplatno za klub a malo ljudi zna da ti sve troskove tvoje akademije placa kk split i grad...to klub kosta vise nego pola ekipe...jos jednom-srami se

  • gospon fulir 07.04.2013.

    Ha ha ha kakva sprdnja od kluba, daj stavite ključ u bravu, koga više zanima ta smijurija. Ni navijača ni love nemate.

  • 06.04.2013.

    a zašto im vujčić ne plati hotel? lani je kad se išlo na cedevitu plaćenim navijačima platija večeru a igrači i stručni stožer su jeli na odmorištu na pumpi. vujo je cicija jer šta reć za čovika koji je i troškove djelatnika u svojoj akademiji natovarija na leđa kluba. prestani vujo viiše cmizdrit, ako niste u stanju nać sponzore ključ u bravu. ovo šta sad radite je sramota za klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare