To je to što me zanima!

Spallettija je oduševio Hrvat aligator: Ima kompas u nozi!

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović igra ponajbolju sezonu u karijeri. Bio je ključni čovjek Intera u pobjedi nad Lazijom (3-0), a istaknuo se krasnim pogotkom čime je samo potvrdio dobru formu
Vidi originalni članak

Momčad Intera nastavlja sa sjajnim rezultatima ove sezone. U desetom kolu svladali su u gostima Lazio s 3-0, a gol je zabio i naš Marcelo Brozović

Omiljena figura u svlačionici milanskog Intera igri tog kluba donosi dimenziju više. Njegov značaj u ekipi razumije i talijanski trener Luciano Spalletti koji je nakon utakmice pohvalio hrvatskog veznjaka.

- Mi smo suprotnost Juventusu, igramo lijepo za oko, a ponekad zanemarujemo rezultat. Moramo naučiti kontrolirati utakmice. U drugom poluvremenu smo gubili previše lopti i tako smo dali krila Laziju da nam stvori određene probleme - rekao je Spalletti pa dodao:

- Brozović je jedan od onih koji ima kompas u nozi, on zna nogomet. Bira jednostavna rješenja i traži slobodne suigrače. Ponekad možda ima dodir previše - kaže trener Intera.

Da Brozović definitivno zna nogomet potvrđuje i podatak o dodavanjima. Marcelo Brozović ih ima najviše u Serie A, čak 775 u dosadašnjem dijelu sezone uz 89,03 % uspješnosti.

Kreirao je 10 dobrih prilika, ali u tom segmentu prednjači Miralem Pjanić s čak 32 kreirane šanse. Brozovićeva najveća snaga su dodavanja u suparničkoj trećini terena. Tu ima 114 dodavanja uz impresivan postotak od 86,5 %.

Hrvatski aligator, kako se sada naziva, ove sezone ima 12 odigranih utakmica u kojima je zabio dva gola. Jučerašnjim golom je došao do jubilarnog 15. u dosadašnjoj talijanskoj avanturi. Za to postignuće mu je bilo potrebno 110 nastupa, a dodao je i 18 asistencija.

Nedavno je potpisao novi ugovor koji će ga s milanskim klubom vezati do 2022., što je dovoljan dokaz koliko mu u Interu vjeruju.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • robicasvor 30.10.2018.

    Prvo guster, pa aligator, pa kaj je na kraju?

  • Gunersss_ 30.10.2018.

    A GDE je onaj od 100mil Milinkovic Savic😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣?????? bubnio predsjednik lazia i NITKO vise,eto i ja kazem da vrijedim barem 50mil ako ovaj vrijedi 100!!! GARANT je predsjednik lazia srbin jer dobro laze,ali samog sebe!!!

  • aavent 30.10.2018.

    United kupuje svakakve beskorisne igrace umjesto da uzme Brozovica koji je doktor za sve njegove vezne igrace, a i klauzula mu je 60 milijuna koliko znam sto je stvarno mala cijena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare