To je to što me zanima!

Spalletti uvjeren: Perišića je Arsenal zaveo, namamili su ga

Trenirao je normalno s nama i vidio sam u njemu volju i puno bolje raspoloženje, kaže trener Intera Luciano Spalletti koji se nada da je loše razdoblje iza Ivana Perišića...
Vidi originalni članak

Dolaskom Denisa Suareza u Arsenal, transfer Ivana Perišića je i definitivno propao. Luciano Spalletti stoga je vratio u kadar Intera hrvatskog reprezentativca nakon propuštene utakmice, a zaigrati bi već mogao danas protiv Lazija u četvrtfinalu kupa.

Perišić je prije nekoliko dana predao zahtjev za transferom što je razljutilo navijače i stručni stožer, a Spalletti ga je poslao na tribine.

- Zaveli su Perišića, dobio je ponudu koja ga je jednostavno namamila. On je opet u momčadi, ali vidjeti ću još hoće li igrati - rekao je Spalletti uoči utakmice protiv Lazija.

Čini se da propali transfer nije previše utjecao na Perišića, barem tako tvrdi talijanski trener.

- Trenirao je normalno s nama i vidio sam u njemu volju i puno bolje raspoloženje - kaže trener Intera koji se nada da je loše razdoblje iza krilnog napadača.

Perišić je u Inter stigao 2015. godine, a svaki prijelazni rok njegovo ime se redovito spominje u Premierligaše. Na ljeto je bio jako blizu Manchester Uniteda, no i tada je sve propalo jer Inter previše tražio. Ovaj puta ga je poželio Arsenal, ni to se nije realiziralo. 

Tako će vatreno krilo sigurno ostati u Interu najmanje do ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ivica Jakić Cule 31.01.2019.

    E neka su ispušili od Lazia sada bas mi je drago, a ti ćelavi krkane na klupi drži Perišiča,,

  • Rezana žuja 31.01.2019.

    Perišić je fkt moćno krilo, kad sagledaš u zadnjih 5-6 god, sigurno u top 15-20 krila na svijetu, a to nije mala stvar, a u svom primeu je on znao bit medju top 5-10 krila (euro 2016)..Ali ne mogu se otet dojmu da on nije napravio karijeru kakvu takav talent/moć zaslužuje, nigdje se nikad nije ustalio kako spada (Borussia, Wlf, Inter), sve su to bile prolazne neke epizode, a nikad ništa bitnog nije osvojio. On je trebao biti krilo koje će igrati godinama konstantno u nekom klubu (Kao Robben, Ribery) i osvajati naslove..

  • freeshooter 31.01.2019.

    Ivane, zakucaj par golova Interu, u svoju mrežu, pa ovaj Spalletti samo to zaslužuje, dok ne dobije nogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare