To je to što me zanima!

Španjolac divljao nakon poraza na AO-u: Bacao stvari i urlao...

Pablo Carreno Busta je vodio 2-0 u setovima protiv Japanca Keija Nishikorija, a na kraju je u trileru od pet setova izgubio. Nakon sporne odluke suca u posljednjem setu je izgubio sve konce
Vidi originalni članak

Totalno zamračenje. Tim se riječima najbolje može opisati minuta u kojoj je Pablo Carreno Busta poludio tijekom svog meča na Australian Openu.

Španjolac je imao 2-0 u setovima protiv Japanca Keija Nishikorija, a na kraju je u pravom trileru od pet setova izgubio. I ispao s prvog Grand Slama sezone.

Meč je trajao pet sati i pet minuta, a Japanac je na kraju slavio sa 6-7 (8), 4-6, 7-6 (4), 6-4, 7-6 (8). U "tie-breaku" petoga seta Busta je vodio od početka, a onda ga je jedna odluka suca kod prednosti 8-5 potpuno izbacila iz takta. 

O čemu se točno radilo? Busta se branio, lopta je pala na bočnu crtu blizu mreže, Nishikori je bio na udarcu, a linijski sudac je povukao da je aut. Španjolac je tražio provjeru, a iako je snimka pokazala da je bio u pravu, glavni sudac nije pristao ponoviti poen. 

Sporna odluka suca u korist Japanca je bila okidač za Bustu koji se više nije mogao boriti. Nishikori je nakon toga izjednačio, a Busta je posljednja dva poena sam izbacio lopticu u aut.

Kada je susret završen, 27-godišnji Španjolac i 23. igrač svijeta je čestitao Nishikoriju, a onda je otišao do svoje klupe, uzeo torbu i krenuo je bacati, a onda je nastavio urlao prema tribinama. Navijači su krenuli negodovati, a on je nakon toga postao još glasniji...

Bijesni Busta tako ide kući, a Japanac Nishikoti će u četvrtfinalu igrati s Novakom Đokovićem.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 21.01.2019.

    ovo je previše

  • 21.01.2019.

    To je tenis! Duh Đokovića ušao u Karenjaka Bustu 😂

  • CarminaBurana 21.01.2019.

    drago mi da japanac ide dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare