To je to što me zanima!

Španjolac u Zagrebu: Juan Ferrero tražio pozivnicu

Čekamo još neko zvučno ime. Ne javi li se nitko, imat ćemo 6 Hrvata u ždrijebu, Marija, Karla, Roka, Ljubu, Marina i još nekog, kaže Horvat
Vidi originalni članak

Nema otkaza. Svi najavljeni dolaze. Ono što je najvažnije, sve hrvatske zvijezde bit će u Zagrebu. Ljubičić, Karlović, Čilić, Ančić i Karanušić igrat će u Domu sportova, rekao je Branko Horvat, direktor PBZ Zagreb Indoorsa, jučer u salonu Panorama na 17. katu zagrebačkog hotela Westin.
Za turnir koji počinje u ponedjeljak 25. veljače javilo se i jedno svjetsko tenisko ime.
- Kontaktirao nas je Juan Carlos Ferrero i izrazio nadu da ćemo mu dati pozivnicu za turnir - izjavio je direktor turnira.
Turnir će se preklapati s rukometnim nedjeljnim utakmicama Zagreba u Ligi prvaka. Pa će tenisači u jednom trenutku biti raspoređeni u čak četiri dvorane.
- Imat ćemo terene u Velikoj i maloj dvorani Doma sportova, u Domu odbojke, na Martinovki, te na terenima Nacionalnog teniskog centra. To će povećati troškove za 270.000 kuna - rekao je Horvat.
U srijedu 27. veljače na turniru će biti Ladies Day pa će sve pripadnice ljepšeg spola u dvoranu - besplatno. Na turniru će boraviti i posebni izaslanik ATP-a jer je Zagreb pod posebnom kontrolom zbog promjene termina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare