To je to što me zanima!

Španjolci drže da je Rus Aršavin već u Barceloni

Zvijezda Rusije Andrej Aršavin gotovo sigurno će nakon Eura pojačati Barcelonu, koja je Zenitu za njegov angažman ponudila 17 milijuna eura
Vidi originalni članak

Nakon razočaravajuće sezone novi trener Josep Guardiola odlučio je potpuno promijeniti momčad Barcelone. Iz tog razloga Katalonski klub izrazito je aktivan na tržištu. Na pojačanja su već potrošili 67 milijuna eura, no ne misle se zaustaviti na tome. Dok traju iscrpljujući pregovori s Arsenalom oko dovođenja Adebayora, čelnici Barcelone zaključuju još jedan velik posao. Radi se o dovođenju Andreja Aršavina, za kojeg španjolski mediji tvrde da je već praktički postao igrač Barcelone.
Navodno je Zenitu ponuđeno 17 milijuna eura, a vodstvo ruskog kluba i moćni sponzor Gazprom vjeruju da je vrijeme da se 27-godišnjem "fantasisti" dopusti odlazak.
Znakovito je što će se na tribinama večerašnjeg ogleda polufinala Eura u Beču naći sportski direktor Barce Txiki Begiristain. Španjolski mediji vjeruju kako je jedini motiv Begiristainovog dolaska u Beč zaključivanje pregovora s Aršavinom. Inače, Barcelona je proteklih sezona u više navrata "u tišini" pokušala dovesti Aršavina, no Rusi nisu htjeli čuti o njegovom odlasku. Čini se da je konačno došao trenutak da zaigra u tandemu s Lionelom Messijem, što je Aršavinova velika želja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ghost_Rider 26.06.2008.

    kako sam sretan zbog ovog....svaka čast velik igrač u velikom klubu,bit će predobro ga gledat u barci

  • zelenooki 26.06.2008.

    svaka cast arshavine zasluzio si velik si igrac dostojan barcelone!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare