To je to što me zanima!

Španjolci gaze prema četvrtom naslovu: Talijani "pali" u Areni

Španjolska futsal reprezentacija drugi je finalist na Euru Hrvatskoj. "Furija" je slavila protiv Italije 1-0 i igrat će finale s Rusijom. Bit će to repriza finala Eura iz 2005. god.
Vidi originalni članak

Uvjeren sam da nećemo stati u polufinalu. Znam da puno ljudi ne vjeruje u nas, ali mi vjerujemo u sebe, rekao je talijanski kapetan Marcio Forte uoči utakmice protiv Španjolaca.

No koliko god on bio uvjeren, Španjolci suvereno gaze prema svom četvrtom uzastopnom naslovu prvaka Europe. U Areni Zagreb "furija" je preskočila i pretposljednju prepreku golom Aicarda iz 7. minute. Bio je to jedini gol koji je i odlučio drugog finalista.

Talijani su odlično stajali na terenu prvih šest minuta, trebali su i voditi nakon dvije sjajne šanse, ali Španjolcima je dovoljan jedan prekid i uvježbana akcija za vodstvo. 

Imali su Španjolci još dva zicera koja su promašili, Talijani su umalo to kaznili, ali briljirao je španjolski golman koji je zaključao svoj gol. Tri minute prije kraja utakmice Talijani su izvukli golmana i pokušali s igračem više u polju, no ostalo je 1-0. Finale Španjolske i Rusije bit će repriza finala Eura iz 2005. godine u kojem su Španjolci slavili 2-1.

Polufinale Eura:

Španjolska - Italija 1-0

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jajcanin 10.02.2012.

    Samo da kažem, ja ne vidim način da pobjedimo italiju, možda ako budemo imali sreće i uspijemo x ali španjolska i italija su klasu iznad svih

  • shadowstriker 10.02.2012.

    Dosta tvrda utakmica bila, mogli su španjolci još koji zabit, iznenadilo me da su dosta zicera mašili. Bit će zanimljivo i finale a i tekma za 3. mjesto

  • proffy 10.02.2012.

    Španjolska i Brazil, uh, pardon, Rusija, su realno najbolje futsalske reprezentacije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare