To je to što me zanima!

Španjolci kao da demantiraju: Ne zakidamo samo Barcelonu

Slučajno ili ne, samo dan nakon što Barceloni nije priznat čisti gol protiv Deportiva, isti slučaj dogodio se i Betisu kod Málage. Čini se da suci u Španjolskoj ne mogu izaći na kraj s ovakvim situacijama
Vidi originalni članak

Iako je najbolja liga svijeta, La Liga nikako nije i najpravednija što se tiče sudačkih odluka. Velika se prašina digla i ove sezone glede dvaju regularnih golova Barcelone koji nisu priznati jer sudac nije vidio da je lopta prošla gol-crtu, no nisu Katalonci jedini zakinuti klub.

VRIJEDI SAMO ZA BARCU Novo pravilo: Ako ne uđe bar metar i pol preko crte, nije gol

Betis je u jedinoj utakmici 16. kola španjolskog prvenstva u ponedjeljak, na gostovanju kod Málage, ostao kratkih rukava krajem prvog poluvremena. Igrala se 43. minuta kad je legendarni kapetan Betisa Joaquín iznenadio Roberta. Kad su svi očekivali centaršut iz slobodnjaka, on je pucao po golu, a golman Málage od stative ju je vratio u igru nakon što je debelo prošla gol-crtu.

Suci to nisu vidjeli, ali srećom po Betis, nije to utjecalo na rezultat iz njegove perspektive. Tada su vodili 1-0 golom Sergija Leóna iz 24. minute, a u petoj minuti nastavka Víctor Camarasa pogodio je za konačnih 2-0 i pobjedu kluba iz Seville.

Betis je tako skočio čak šest pozicija, s 14. na osmo, a Málaga ostaje u zoni ispadanja, na 19. pozciji, četiri boda ispod crte.

Pitanje je koliko će ovakvih sudačkih previda navijači u Španjolskoj morati istrpjeti prije nego što sljedeće sezone napokon krene s primjenom VAR. Inače, tehnologija koja označava sucu kad je lopta prešla crtu u primjeni je još od SP-a 2014. u Brazilu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • PredragKišurek 19.12.2017.

    Kako nema problema Real njemu se sve prizna i svira penali ko na traci.Pogotovo onom PADAVICARU RONALDU.Golova karikiram dao 200 120 iz penala fujjjj.

  • nikola28 19.12.2017.

    Ova la liga je smijesna,5-6 sudaca na tekmi i ni jedan ne vidi gol...treba to kaznit po dzepu pa ce progledat odmah

  • ivan489 19.12.2017.

    Ne zavidim glavnom sudcu ali sta radio ovaj na liniji gdje on gleda 😤😤

Komentiraj...
Vidi sve komentare