To je to što me zanima!

Španjolci o Olmu: Opasan igrač kojeg nam Hrvatska želi 'oteti'

Dani Olmo postao je senzacija hrvatske lige. Mladi Španjolac koji je u Dinamo stigao iz Barcelonine omladinske škole od prvog je dana u klubu pokazivao smjelost i talent, piše španjolska Marca
Vidi originalni članak

Španjolci su se ozbiljno raspisali o najboljim mladim igračima naše lige. Nakon naslovnice Marce gdje glavnu ulogu drži talentirani Hajdukov golman Karlo Letica, a (21), ista je tiskovina dotakla se Danija Olma (19) iz Dinama.

NA NASLOVNICI MARCE Bomba iz Španjolske! Real želi dovesti Karla Leticu iz Hajduka

Ponajbolji igrač ove sezone u HNL-u predstavljen je kao 'opasan španjolski talent'.

- Dani Olmo postao je senzacija hrvatske lige. Mladi napadač koji je u Dinamo stigao iz Barcelonine omladinske škole od prvog je dana pokazivao smjelost i talent, toliko da su Hrvati odlučili ozbiljno razmisliti o njegovom pozivu u reprezentaciju Hrvatske. Davor Šuker i HNS odradili su prve 'napade' i žele Danija Olma uvesti u svoju reprezentaciju - piše Marca.

Španjolci smatraju kako bi zapravo presudio poziv izbornika mlade reprezentacije 'furije' Alberta Celedesa. To bi jasan indikator želja s obje strane, a isti izvor navodi kako Olma prate klubovi Premiershipa i Serie A.

Navodno su već kontaktirali njegovog agenta Juanmu Lopeza. Olma se smatra velikim potencijalom i u europskim okvirima, ove sezone je u 25 utakmica za Dinamo zabio šest golova, no više od statistike, oduševljava njegov smisao za igru, kreacija i nogometni vic kakav krasi moderne španjolske nogometaše.

Olmo je nastupao za selekcije Španjolske U-17 i U-19. Karijeru je započeo u Espanyolu da bi prešao u Barcelonu 2014. gdje je igrao za mladu momčad. Kasnije je u priču uletio Dinamo i privolio talentiranog Španjolca na dolazak u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • universe 10.03.2018.

    Takvih u hnl ima na stotine.

  • kajzanavek 10.03.2018.

    Najbolji igrač HNL-a

  • dinamojavolim1 10.03.2018.

    Uhhh sramote(ne mislim na olma)

Komentiraj...
Vidi sve komentare