To je to što me zanima!

'Španjolci ostavljaju prostora u obrani, to je naša velika šansa'

Teško im je naći slabost, ali ako moram, onda nekad ostavljaju prostora u obrani. To može biti naša šansa. Naša prilika su kontre i mislim da će ih biti, kaže Dudu
Vidi originalni članak

U dvije utakmice skupio je samo osam minuta, ali Eduardo da Silva s klupe silno motiviran čeka svoju pravu priliku. Vjerojatno će i protiv Španjolske biti rezerva iako puno ovisi i o Nikici Jelaviću koji je zbog temperature propustio trening u subotu. Dudu vjeruje da može zabiti, tko god da će igrati.

- Ako im je Irska stvorila dvije šanse onda ćemo i mi imati svoje - rekao je u razgovoru za Uefu te otkrio nepopravljivi optimizam:

- Bit će jako teško pobijediti Španjolsku, to svi znamo. Favoriti su za osvajanje Eura, favoriti su i protiv nas. Ali dat ćemo sve od sebe i vjerujemo da možemo dobiti.

Dudu ima i recept za 'furiju'.

- Stručnjaci su u kontroli posjeda na 30-ak metara i samo čekaju 'rupu' da gurnu svoja okomita dodavanja. Nećemo ih napasti jer ovisi i o njima koliko ćemo prostora imati. Teško im je naći slabost, ali ako moram, onda nekad ostavljaju prostora u obrani. To može biti naša šansa. Naša prilika su kontre i mislim da će ih biti. 

Hrvatski napadač kaže kako će adrenalin biti na vrhuncu, ali:

- Moramo uživati u utakmici protiv svjetskih i europskih prvaka. Protiv njih se ne igra svaki dan i bit će nam čast i dodatna motivacija. San mi je da uđemo u četvrtfinale preko protivnika kao što su Španjolci, ali pričekajmo da vidimo hoće li mi se ostvariti.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • DRC_1 17.06.2012.

    dajte dudu šansu od barem 30 minuta i pokazat će što može i zna ipak je i on zaslužan za rezultate koje imamo prije prvenstva

  • Čiko Spase 17.06.2012.

    možda će španci igrati bez odbrane... ha,ha,ha...

  • caniggia_st 17.06.2012.

    U p...u materinu jesu svi pametni u nas,šta nije stavija ovoga,šta nije stavija onoga. Nije ovo igrica na PS-u niti se živi od stare slave. Sve su to odlični igrači,ali valjda trener zna ko je u kakvoj formi i laički gledano kao i svi ovi "vrhunski treneri" šta kritiziraju Bilića samo lud čovik može stavit nekoga prije Mandže i Nikice. Mi smo lud narod i nikad se nećemo prominit. I BILIĆU I SVIM IGRAČIMA I ONIMA ŠTA IN KOPAČKE ČISTE KAPA DO PODA JER VI STE SVIMA NAMA SAMO NA PONOS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare