To je to što me zanima!

Španjolci pišu: Real će prodati Modrića za 80-100 milijuna €?

Real je već pripremio i zamjenu za Luku, a riječ je o neumornom trkaču Meksikancu Hectoru Herreri koji je godinama trčkarao portugalskim travnjacima u dresu Porta. Za njega su spremni izdvojiti 46 milijuna eura.
Vidi originalni članak

Luka Modrić bio je velika želja Intera u ljetnom prijelaznom roku, ali Real i Fiorentino Perez nisu htjeli ni čuti njihovu ponudu za najboljeg igrača SP-a u Rusiji. No, i to bi se moglo uskoro moglo promijeniti.

Luka je malo usporeno krenuo u novu sezonu nakon burnog ljeta s Vatrenima te mu je trebalo vremena da pronađe svoju pravu formu, a u zadnje vrijeme je počeo pokazivati igru koja ga je krasila svih ovih godina. No, Modrić ima na leđima 33 godine i u Realu su svjesni da neće još dugo biti na vrhunskoj razini. 

Tako su Madriđani i glava kluba Perez spremni prodati kapetana hrvatske reprezentacije, i to samo ako netko ponudi od 80 do 100 milijuna eura, pišu španjolski mediji. Potencijalnih kupaca sigurno neće nedostajati, a tu bi se mogli uključiti bogati PSG i City koji plivaju u novcu, kao i Kinezi koji kvalitetu svoju lige žele podebljati dovođenjem stranih zvijezda.

Ipak, malo vjerojatno je da će netko platiti toliko za igrača koji je u 33. godini života i polako dolazi u pozne nogometne godine.

Real je već pripremio i zamjenu za njega, a riječ je o neumornom trkaču Meksikancu Hectoru Herreri koji je godina trčkarao portugalskim travnjacima u dresu Porta. Za njega su spremni izdvojiti 46 milijuna eura.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • statebriga1312 20.11.2018.

    Zameniti Modrica Herrerom?? smesno...

  • danijel23 20.11.2018.

    Jos ako mozes odigraj ep na visokoj razini i onda odi lijepo put kine katra i slicnih destinacina uzet jos koji miljuncek i uzivat... Sto drugo reci nego kapetane kapa do poda i veliki naklon, najbolji svi veznjak svijeta i u top 5 najvecih veznjaka ikad!!

  • danko1471991 20.11.2018.

    Pa sto će im vise takva prevara koja se vuče kao krpa po terenu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare