To je to što me zanima!

Španjolci pitali Luku kako igra tako dobro s 36 godina, Modrić oduševio: Ma godine nisu važne

'Htjeli smo biti prvi u grupi kako bismo u osmini finala izbjegli jače momčadi. To smo i ostvarili pa sam zadovoljan', prokomentirao je za španjolske medije nakon pobjede protiv Intera (2-0) Luka Modrić (36)
Vidi originalni članak

Godine nisu važne, važna je samo izvedba na terenu. Osjećam se kao da imam 30 godina, jasno je poručio kapetna hrvatske nogometne reprezentacije i na posljednjoj utakmici grupne faze Lige prvaka kapetan Real Madrida, Luka Modrić (36).

POSEBAN TRENUTAK Grande Luka: Modrić je prvi Hrvat u 'klubu 100' Lige prvaka!

Igrao je protiv suigrača iz reprezentacije Ivana Perišića Marcela Brozovića, a u prvom se poluvremenu dosta morao spuštati u obranu kako bi pomogao u iznošenju lopte jer je milanski Inter stiskao, ali nisu mogli zabiti. Zato su 'kraljevi' krasno zabili za vodstvo preko Kroosa u 17. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trener nam je rekao da ih ne pritišćemo previše gore, da ih pustimo da imaju loptu na svojoj polovici te da ih napadamo kada uđu u našu. Kada smo mi imali loptu dobro smo njome upravljali i stvarali prilike. Tako je Toni zabio golčinu. Možda i volimo biti ti koji dugo imaju loptu u svojim nogama, no ovaj put je trener imao ovakav plan - objasnio je kapetan Luka.

Pobjedu je Real potvrdio krasnim golom Marca Asensija u 79. minuti (2-0), a za prvo mjesto u skupini su dobili glasan pljesak s tribina.

POGLEDAJTE VIDEO Modrić se zakačio s Vidalom: Uhvatio ga za vrat, Čileanac ga otresao. Pa mu se Luka 'osvetio'

- Publika na Bernabéu je bila fantastična. Pomagali su nam od prve minute, bilo je to sjajno. Htjeli smo biti prvi u grupi kako bismo u osmini finala izbjegli jače momčadi. To smo i ostvarili pa sam zadovoljan" - zaključio je Luka.

Luka je postao i dio 'kluba 100', odnosno postao prvi hrvatski nogometaš koji je došao do 100 nastupa u elitnom klupskom razredu na "Starom kontinentu" te ukupno 43. igrač kojem je to uspjelo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Irving 08.12.2021.

    Dosadni ste s tim Modričem. Kaj nema neki drugi nogometaš od nas u svijetu. Ili je opet u pitanju rodijštvo. Inače, Modrič je poštenjačina. To znamo.

  • bananeros 08.12.2021.

    Bog nogometa ❤️💪

  • Rhcpdj 08.12.2021.

    Dobro se sjetio

Komentiraj...
Vidi sve komentare