To je to što me zanima!

Španjolci prvi na putu do trećeg rukometnog zlata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski rukometaši će tri sata duboko u nedjelji igrati svoju prvu utakmicu na Olimpijskim igrama. Protivnici su uvijek jaka i neugodna Španjolska
Vidi originalni članak

Brine me što prve dvije utakmice igramo tako rano ujutro, nije mi to drago, rekao je Ivano Balić još prije desetak dana. Utakmica protiv Španjolske na otvaranju olimpijskog turnira počinje u 9 sati po kineskom vremenu. A to znači da će se ljubitelji rukometa u Hrvatskoj morati probuditi usred noći ukoliko žele gledati branitelje zlata iz Atena. Po našem vremenu, rukometaši kreću u 3 ujutro...
- Pripremamo se za to već nekoliko dana. Najbolji trening je ustajanje u 5.45 sati - kaže Červarov pomoćnik Slavko Goluža.
Balić, Metličić i društvo od četvrtka ustaju u vrijeme kada ostatak Pekinga uglavnom spava. Treniraju u vrijeme utakmice, pa će se valjda probuditi i razbuditi do tih 9 sati. Jer protivnik je takav da je potreban maksimum. Na posljednjih nekoliko natjecanja nisu u samom vrhu, ali Španjolci su uvijek Španjolci.
Romero i Entrerios su glavni ljudi u ovoj momčadi, ali daleko od toga da su i jedini kojih se treba čuvati. Golmani Barrufet i Hombrados su u stanju preokrenuti tijek svake utakmice, opasni su i krila Davis, Rocas i Juanin, izvana će Loserta i Alilovića ugrožavati i Malmagro i iskusni Lozano. Nema im pivota Uriosa, ali Garabaya nije igrač koji ne bi mogao 'sakriti' njegov izostanak.
Naši su rukometaši spremni, relativno zdravi i prije svega željni uspjeha. A to je ipak najvažnije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare