To je to što me zanima!

Španjolci se ne šale... Di Maria utajio porez i osuđen na zatvor

Argentinac je to sve priznao zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu te mora platiti 2 milijuna eura. Prošlog mjeseca ja Messi osuđen na 21 mjesec zatvora, ali niti jedan niti drugi neće morati odslužiti kaznu
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda Real Madrida, Andel di Maria, osuđen je na jednu godinu zatvora nakon što je priznao utaju poreza. Nogometaš PSG-a je za kraljevski klub igrao od 2010. do 2014. godine, a optužen je da je utajio porez u iznosu od 1.3 milijuna eura 2012. i 2013. godine. 

Argentinac je to sve priznao zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu te mora platiti 2 milijuna eura. Prošlog mjeseca ja Messi osuđen na 21 mjesec zatvora, ali niti jedan niti drugi neće morati odslužiti zatvorsku kaznu jer se u Španjolskoj ne ide iza rešetaka u slučaju da je kazna manja od dvije godine uz uvjet da od ranije nemate kriminalnu prošlost. 

Trenutno se Ronalda Mourinha također sumnjiče da su utajili porez, a svu trojicu povezuje superagent Jorge Mendes

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 22.06.2017.

    Zar im se zbilja isplati radi 1.3 milijuna (da se izrazim) za*ebavati s ovakvim stvarima? Čovječe godišnje samo od kluba zaradiš 10 puta više od toga, da ne spominjemo sponzore i sve ostalo, i onda radi jednog milijuna s kojim vjerojatno brišes gu*icu svako jutro, ideš blatiti ime. Nema smisla.

  • Joker123 22.06.2017.

    Triba poslat sve njih u pržun na čelu s modricen

  • tomislav_12 21.06.2017.

    Ronaldo ga učio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare