To je to što me zanima!

Španjolci skandiraju hrvatskoj desetki: Ori se "Luka Modrić"

Veselja na ulicama Bordeauxa ne nedostaje. Španjolski i hrvatski navijači zajednički pjevaju cijeli dan i čekaju večerašnju utakmicu, a svima je 'na jeziku' samo Luka Modrić
Vidi originalni članak

Glavna pjesma španjolskih navijača je "Luka, Luka Modrić". To pjevaju gotovo svi Španjolci. Naravno, riječ je o onima koji navijaju za Real Madrid. Oni su još u strahu, još vjeruju da će Luka igrati. No za to su male šanse. Hrvatska će svoj put znati odmah nakon utakmice Njemačke i Sjeverne Irske. Ako Nijemci pobijede, mi ćemo osigurati osminu finala. Tada će biti pitanje treba li kalkulirati i izgubiti pa ići na Wales ili igrati na pobjedu ili bod pa ići preko Italije, Francuske i Njemačke, javio se iz Bordeauxa naš novinar Dubravko Miličić.

Veselja na ulicama Bordeauxa ne nedostaje. Španjolski i hrvatski navijači zajednički pjevaju cijeli dan i čekaju večerašnju utakmicu, a svima je 'na jeziku' samo Luka Modrić. Nama jer je naš najbolji veznjak, a Španjolcima jer se nadaju da večeras neće igrati.

Dobro Španjolci znaju tko je Luka Modrić i kakve vještine posjeduje, a kako su navijači obje reprezentacije pjevali Modriću pogledajte u videu ispod.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • modesty blaise 21.06.2016.

    #Cro #OrangeSponsorsYou

  • GOGA SPLIT 21.06.2016.

    Ajmo ooooooooo vatreniiiiiiiiii Sretnoooooooooo Sreca vas pratila !!!! Nedajte da vas sacica jadnih drogiranih ,pijanih i ludih TORCIDASA izbace iz takta . Kapetane povedi nas do pobjede ...... Cuvao vas Dobri Bog i bio vam na pomoci ..... Hrvatska zemljo ponosita drzi se uspravno kao uvjek nedaj da te jadnici slome ..

  • nokia010 21.06.2016.

    Dobra je Modric ali Inijesta je legenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare