To je to što me zanima!

''Španjolci su sigurno jači i od Engleske i Argentine''

Njemačka reprezentacija je u nokaut fazi ostvarila impresivnu gol - razliku 8-1 protiv Argentine i Engleske. Klose upozorava da je 'furija' opasnija
Vidi originalni članak

Nijemci se mogu dičiti kako njihov uspjeh na svjetskom prvenstvu mogu isključivo zahvaliti momčadskoj igri. Dakako, sve to stoji, ali postoji jedan pojedinac koji Njemačku skoro pa nikad ne iznevjeri. Miroslav Klose je većinu prošle sezone sjedio na klupi Bayerna, no kad obuče njemački dres jednostavno dobije krila. Stoti nastup u nacionalnom dresu obilježio je dvama golovima dotad nezaustavljivoj Argentini. S četiri pogotka u stopu prati vodećeg Davida Villa koji će biti najveća prijetnja 'elfu' u polufinalu.
- David Villa je gotovo jednako dobar kao Messi. Ima fantastičnu lijevu nogu, fantastičnu desnu. Praktički može odigrati sve - rekao je Klose koji gaji respekt prema Španjolcima, ali ih se ne boji.
- Španjolska je momčad prepuna kvalitete, ali valjda smo dokazali da ne moramo pokazivati strah pred bilo kime. Bilo je mnogo kritičara ove generacije. Govorili su da ne postoje novi mladi igrači, da nećemo imati kreacije. Pretpostavljam da su kritičari u međuvremenu pregrizli vlastiti jezik.
Klose, uz Gerda Muellera drugi najbolji strijelac svjetskih prvenstava svih vremena (14 golova), prebacuje ulogu favorita na aktualne europske prvake.
- Španjolska je definitivno jača i od Engleske i od Argentine. Bit će nam mnogo teže.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lutomar 04.07.2010.

    Ma kakvi španjolci!! Ajmo \" Elf-ovi\" sve do finala i želim vam da budete svjetski prvaci a ralzoga je više ( hebo te kladio sam se na njih da će biti prvi)!!!!

  • Toby_1 04.07.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • trocaderro 04.07.2010.

    Srbija je ja mislim ponosna sto su pobijedili Njemce :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare