To je to što me zanima!

Španjolci tvrde: Halilovića želi nekoliko klubova iz Primere...

Hrvatski vezni nogometaš Alen Halilović (23) mogao bi se ovaj mjesec vratiti u Španjolsku gdje je već igrao za Barcelonu, Sporting Gijon i Las Palmas,
Vidi originalni članak

Htio bi se vratiti u Španjolsku, nekoliko klubova je zvalo, pa bi moglo doći do prelaska, rekao je izvor za Hinu.

Halilović je igrač Milana koji se nalazi na jednogodišnjoj posudbi u nizozemskom prvoligašu Heerenveenu s kojim ima ugovor do ljeta. Tijekom prvog dijela sezone upisao je 12 nastupa za sedmoplasirani Heerenveen, odnosno 374 minute, uglavnom ulazeći s klupe, a dva puta je asistirao za pogodak.

U četvrtak su i španjolske novine Marca te AS izvijestile o Halilovićevom mogućem povratku, ne navodeći izvor informacije.

Marca piše da se nogometaš ne osjeća ugodno u nizozemskoj ligi te da mu je prioritet promjena sredine i po mogućnosti povratak u Španjolsku.

- Nekoliko je klubova iz Primere koji se su se zainteresirali za njegovu situaciju videći da je na tržištu - piše Marca. AS je izvijestio kako su barem tri kluba iz prve španjolske lige zainteresirana no nije naveo njihova imena.

Halilović je ranije govorio kako bi se volio vratiti u Španjolsku gdje je prvi put došao 2014. godine u Barcelonu iz zagrebačkog Dinama. Najbolje utakmice u španjolskoj ligi bio je pružio u dresu Sportinga u sezoni od 2015. do 2016. godine. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 26

  • KnezDomagoj 03.01.2020.

    Koliko jalnih i jadnih komentara. Svi vi koji pljujete po Halilu, stanite na jedan kraj terena a on na drugi i nećete mu moći pera odbiti. Povaljao bi vas kao dječicu. A mali je zaradio toliko da vam se svakom ponaosob može ponjatke u stau.

  • user_440339 03.01.2020.

    Takve samo kovač zna spasiti (rebić)

  • thespecialone 03.01.2020.

    Pa on ne igra ni u Herenveenu. Sta ce u Spanjolskoj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare