To je to što me zanima!

Španjolci protiv Njemačke do boda u 95. minuti! Rusi i dalje neporaženi protiv Srbije...

Kada se već činilo kako će susret završiti pobjedom domaćina, gosti su izjednačili, a gol je zabio Gaya. Zanimljivo, Španjolci su zabili još dva gola, oba puta je Trappa svladao Fati, no oba gola su poništena...
Vidi originalni članak

Na startu novog izdanja Lige nacija Njemačka i Španjolska su u Stuttgartu odigrali 1-1, a gosti su izjednačili u petoj minuti sudačke nadoknade.

Bila je to zanimljiva utakmica s nizom prilika na obje strane, a domaćin je bio bliži pobjedi, no "Furija" je izvukla bod u zadnjem napadu.

Domaćin je poveo u 51. minuti golom novog pojačanja Chelsea Tima Wernera. Bila je to brza kontra "elfa" koja je započela dugačkom loptom na drugu stranu do debitanta Gosensa koji je povratnom loptom uposlio Wernera, a ovaj prizemnim udarcem zabio svoj 12. gol u nacionalnom dresu. U 61. minuti Werner je nakon još jedne kontre mogao zabiti i drugi gol, no pogodio je vanjski dio mreže. 

Kada se već činilo kako će susret završiti pobjedom domaćina, gosti su izjednačili, a gol je zabio Gaya. Zanimljivo, Španjolci su zabili još dva gola, oba puta je Trappa svladao Fati, no oba gola su poništena. Prvi put zbog zaleđa, a drugi zbog prekršaja u napadu. Bivši igrač zagrebačkog Dinama Dani Olmo nije nastupio za "Furiju".

U drugom susretu iz ove skupine Ukrajina je pobijedila Švicarsku sa 2-1.

Ukrajinci su poveli u 14. minuti. Oleksander Timčuk je probio po krilu i pucao, Sommer je obranio, no lopta se ponovo odbila do braniča kijevskog Dinama koji je asistirao do Andrija Jarmolenka, a napadač West Hama sjajno petom zabio za 1-0.

Izjednačio je Haris Seferović u 41. minuti odličnim udarcem s više od 25 metara. Domaćin je u 68. minuti stigao do novog vodstva još jednim lijepim pogotkom, ovoga puta među strijelce se upisao veznjak Manchester Cityja Zinčenko.

U susretu skupine 3 Lige B Rusija je pobijedila Srbiju sa 3-1. Strijelci za "Zbornaju" bili su Dzjuba (48-11m, 81) i Karavajev (69), dok je pogodak za goste zabio Mitrović (78).

Bio je to peti rusko - srpski međusobni susret, a Srbija još uvijek nema pobjedu. Rusija je slavila tri puta, a dva susreta su završila bez pobjednika.

U drugom susretu iz ove skupine Mađarska je na gostovanju iznenadila Tursku, a pogodak odluke zabio je Szoboszlai u 80. minuti.

U skupini 4 Wales je slavio u Finskoj 1-0 (Moore 80), dok su Bugarska i Irska odigrali 1-1 (Kraev 56 / Duffy 90).

U skupina 3 Lige C nije bilo golova u Susretu Slovenije i Grčke, dok je dvoboj Moldavije i Kosova završio 1-1.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Znam tko si 04.09.2020.

    To je ta “slaba” Rusija sa SP-a.., o kojoj dvije godine kmeče Srbi, i to “slaba”, samo zato sto je ispala od Hrvata... A njih je deklasirao B tim iste te Rusije 😀...Sve se vraca..,

  • humscro 04.09.2020.

    Ni jedni ni drugi ništa posebno. Puno grešaka i rastrgana igra. Španjolci su baš pali kvalitetom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare