To je to što me zanima!

Španjolci: Utišali smo hrvatsku zvijer i tisuće Hrvata u dvorani

Bila je ovo rukometna idila. Hispanosi su utišali tisuće Hrvata, koji su došli vidjeti svoju reprezentaciju. Kompetitivnu zvijer ukrotila je danas bolja momčad, kompletnija i bolje naoružana, piše Marca
Vidi originalni članak

Španjolci slave, postali su rukometni prvaci Europe nakon dramatične završnice s Hrvatskom. Na koncu svega, bolja reprezentacija je pobijedila i ne trebamo žaliti. Ipak smo bili veliki autsajderi prije početka, a kući se vraćamo sa srebrom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski mediji ponosni su na Kauboje, isto kao što su i španjolski na svoje. A u utakmici s Hrvatskom izrodio se novi heroj. Španjolska Marca Aleixa Gomeza ističe kao "nenadanog junaka" Hispanosa.

- Zadnji je stigao, a postao je nenadani heroj. Aleix Gomez stigao je nakon ozljede Davida Balaguera. Postigao je pet odlučujućih golova uz fenomenalan učinak s linije sedam metara (3/3) plus ta dva na početku drugog poluvremena kada je Hrvatska odlučila igrati bez golmana. Bio je naš najbolji strijelac i sada je budućnost našeg rukometa - piše tiražni španjolski list.

Čestitke Hispanosima stižu sa svih strana. Tako Marca ističe da one nisu samo iz svijeta sporta već iz društvenog i političkog svijeta.

- Bila je ovo rukometna idila. Hispanosi su utišali tisuće Hrvata, koji su došli vidjeti svoju reprezentaciju. Kompetitivnu zvijer ukrotila je danas bolja momčad, kompletnija i bolje naoružana. Zaslužili smo ovo zlato kojim smo se direktno kvalificirali na Olimpijske igre. Idemo po jedino zlato koje nam nedostaje - piše Marca u drugom članku.

"Ovo je rekord Španjolske u rukometu", stoji u naslovu članka na AS-u.

- Sa zlatom na Europskom prvenstvu, naša reprezentacija sada ima 14 medalja. Osam europskih, tri svjetska i tri na Olimpijskim igrama. U osam od 14 osvajanja medalje sudjelovao je kapetan Raul Entrerrios, koji će u mirovinu na ljeto - piše u tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • MK2532 27.01.2020.

    Nije da se ponašam kao Norvežani, tko izgubi ima pravo da se ljuti, ali ako ćemo realno u finalu Španjolci nisu pokazali neki vrhunski rukomet! Zaslužili su igrati u finalu, ali zlato mogu zahvaliti samo svojim sucima koji su natjerali Kauboje da se potpuno isrcpe protiv Norvežana, pa od umora nažalost nisu mogli osvojiti zlato!

  • luna5 26.01.2020.

    eto , i sad sam zbog vas dobio koronavirus , kak da ja sad funkcioniram , moram na pivu

  • branimir ivos 26.01.2020.

    Hrvatska je za mene prvak a vi spanjolci slavite medalju boli me briga svi ce otici sad lipo u mirovinu pa se necete niti kvalificirati na nitijedno prvenstvo, a mi ce mo vas slomiti ovo prvenstvo u nogometu ako budemo igrali protiv vas konji jedni

Komentiraj...
Vidi sve komentare