To je to što me zanima!

Španjolcima puna usta Modrića: Igra u spektakularnoj formi, kad on ima loptu, Real dominira

Ako Hrvat nema loptu, Real pati. Upravo to se događalo u Modrićevom dijelu terena, gdje mu ovaj put nisu pomagali Kroos i Valverde, dva kapitalca Realove kreative, opisala je Marca izvedbu hrvatskog kapetana
Vidi originalni članak

Leđa su popustila, Luka Modrić vratio se u srce Realove momčadi, ali Madriđani su napravili krivi korak u utrci za naslov prvaka Španjolske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod kuće su remizirali s Betisom u utakmici bez golova, ali, po običaju, i kad Real razočara, Modrić je jedan od rijetkih koji zaradi pohvale.

REAL M. - REAL B. 0-0 Real gubi korak za Atleticom! Nisu uspjeli svladati Betis...

- Modrićev povratak dočekan je s olakšanjem. Desetka je ključna za Real zbog svoje spektakularne forme. Ako Hrvat nema loptu, Real pati. Upravo to se događalo u Modrićevom dijelu terena, gdje mu ovaj put nisu pomagali Kroos i Valverde, dva kapitalca Realove kreative - opisala je Marca sinoćnju izvedbu hrvatskog kapetana i razlog neuspjeha.

- U prvom dijelu je taj nedostatak u Realovoj igri i momčadi otvarao mogućnosti Betisu upravo preko sredine terena, ali Modrić je rastao kako je utakmica odmicala. Na kraju je upravo on Realu donio dominaciju. Igrao je dalje od gola nego inače, ali davao je veliki doprinos momčadi.

Isti takav trebat će Realu već u utorak protiv Chelseaja u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, koja će možda ostati jedina Realova šansa za trofej ove sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 26.04.2021.

    Ma lukita je dobar samo u zadnje vrijeme mu bodovi klize iz torbice . Znaci slabo

  • Viva Barcca 26.04.2021.

    **Admin** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • Zlatan 10 26.04.2021.

    Da da hvalospjevi nema dalje a poene prosipaju gdje god mogu!!! Da je to tako,bili bi prvi na tebeli a ovako su vec otpisani

Komentiraj...
Vidi sve komentare