To je to što me zanima!

Španjolska i Engleska se vratile iz dva gola minusa

Engleska je u prijateljskoj utakmici odigrala 2-2 s Nizozemskom u Amsterdamu nakon što je gubila 2-0. Španjolska je pobijedila Makedoniju 3-2
Vidi originalni članak

Četiri furiozne minute bile su dovoljne španjolskoj nogometnoj reprezentaciji da obriše blijed dojam prvoga poluvremena i u Skopju svlada domaću reprezentaciju Makedonije 3-2. Nakon prvih 45 minuta igre Španjolska je napokon izgledala kao ranjiva momčad, a sve je najbolje znao iskoristi Goran Pandev strijelac dva gola kojima je domaćin na odmor otišao s 2-0. Ipak, početkom drugoga dijela, točnije u razmaku od 51. do 55. minute Fernando Torres (glavom), Gerard Pique (iz odbijanca) i Albert Riera zabijaju golove i odvode “furiju” do slavlja. Dodajmo da su svi španjolski nogometaši istrčali na travnjak u crvenim majicama s brojem 21 i prezimenom Espanyolovog tragično preminulog kapetana Daniela Jarquea. Nakon minute šutnje preobukli su se u dresove.
Vjerojatno najatraktivnija prijateljska utakmica ove srijede bila je ona između nogometnih reprezentacija Nizozemske i Engleske. Na kraju je dvoboj u Amsterdamu okončao bez pobjednika 2-2.
Prvo poluvrijeme je pripalo Nizozemskoj koja je preko Dirka Kuyta i Rafaela van der Vaarta otišla na predah s vodstvom 2-0, ali je u nastavku vodeća momčad naše skupine došla do preokreta. Oba gola u za Engleze zabio je Jermaine Defoe koji je ušao u drugom poluvremenu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Carme 13.08.2009.

    Teško itko može protiv Španjolaca. Makedonci su dosta dobro igrali.

  • Nikola Vuk Skopje 13.08.2009.

    Hvala puno za ovaj clanak,a inace bilo je predivno sve,atmosfera,nova tribina,pun stadion,pravi praznik u Skoplju,a kako i ne bi ,ko zna kada ce nam opet doci europski prvak,mada bilo i na prijatelsku,hvala jos jednom,lep clanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare