To je to što me zanima!

Španjolska na putu do finala! Evo kad igramo protiv 'furije'

Nama Španjolci nisu omiljeni protivnik, izbacili su nas u polufinalu prije tri godine sa 6-5, zatim šest mjeseci kasnije u polufinalu Europskog prvenstva (9-8) pa su nas lagano dobili (8-4) prošlog kolovoza i na Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Hrvatska - Španjolska u polufinalu Svjetskog vaterpolskog prvenstva! Baš kao i 2019. godine na zadnjem SP-u u Gwangjuu, opet ćemo put do finala tražiti preko Španjolaca.

TRINAEST BARAKUDA Pravnik, ribolovac, hajdukovac i mrcina od 130 kg: Tko su naši vaterpolisti koji briljiraju na SP PORAZ OD HRVATSKE Srpski mediji nakon ispadanja: Grčki sudac osakatio 'delfine' koji su pali na ispitu zrelosti

Nakon naše pobjede nad Srbijom 14-12, Španjolci su u puno tvrđem i golovima skromnijem četvrtfinalu sa 7-6 izbacili Crnu Goru. Očekivali smo nešto lakši posao za Furiju, no Crnogorci su im se postavili kao ozbiljno tvrd orah, čak imali zadnji napad za izjednačenje.

U POLUFINALU SP-A Tucak: Dominirali smo, postali smo ozbiljna reprezentacija... NA MINUTI ODMORA VIDEO Savić je 'očitao bukvicu delfinima': Sami radimo sr*nja!

Nama, pak, Španjolci nisu omiljeni protivnik, izbacili su nas u spomenutom polufinalu prije tri godine sa 6-5, zatim šest mjeseci kasnije u polufinalu Europskog prvenstva u Budimpešti (9-8) pa su nas lagano dobili (8-4) prošlog kolovoza i na Olimpijskim igrama. Ne treba biti suviše mudar i reći da nam ne leže, no vidjet ćemo kako će se s njima nositi ova nova Hrvatska. Oni se i nisu izmijenili iz tih utakmica gotovo ništa, osim što se umirovio golman Lopez, dok su Granados, Munarriz, Tahull još godinu iskusniji. Felipe Perrone i dalje, jasno, sve vuče.

Igra se u petak, još uvijek nije potvrđeno, ali trebali bismo od 19.30 u bazen sa Španjolcima, dok će Italija, koja je iznenadila domaćine Mađare, i Grčka od 16 sati?! Mađarima je, iako će igrati od 5. do 8. mjesta, igrati u 21 sat...

Koliko doznajemo, ogromno je zanimanje naših navijača za ulaznicama za polufinale. Budimpešta je, što od Zagreba, što od Osijeka, udaljena oko tri i pol sata vožnje, dakle sitnica. Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Danko_Bananko 30.06.2022.

    Nigdje nijednog članka kako su Talijani izbacili Mađare. Valjda je to nebitno jer to je neko drugo prvenstvo.

  • Dr.Gonzo 30.06.2022.

    To je to, pakirajte kofere polako

  • MateCro 29.06.2022.

    Uff, Španjolci su zajebani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare