To je to što me zanima!

Španjolska: Sevilla je izgledala smiješno, zapamtite Kramarića

Lokalni mediji na Pirenejskom poluotoku razočarani su nastupom branitelja naslova. Najveću dozu kritika primio je Timothee Kolodziejczak, isključeni francuski stoper
Vidi originalni članak

Njegove kvalitete teže je vidjeti nego izgovoriti njegovo prezime, piše Marca o stoperu koji je srušio Andreja Kramarića i zaradio izravni crveni karton u 52. minuti. Timothee Kolodziejczak nesmotreno je omogućio Riječanima da preokrenu rezultat. 

No još je zanimljivije koliko je ugledni medij hvalio Andreja Kramarića

- Zapišite njegovo ime, on je Kramarić, zasad nepoznati hrvatski napadač koji će ubrzo biti dio najjačih svjetskih liga. Iznudio je penal i crveni karton, pa je kreirao akciju za drugi gol.

Oštre su bile kritike prema ostatku momčadi, Coke je radio previše pogrešaka, Navarro je imao i boljih nastupa u prošlosti, Banega nije mogao nositi igru, a tek nakon crvenog kartona su igrači Unaija Emeryja shvatili da se igraju s vatrom. Brine Španjolce što je Sevilla u posljednjih četvrt sata izgledala smiješno protiv Rijeke, koja ne spada u vrh europskog nogometa. 

ABC iz Seville nije bio toliko oštar, nego je izdvojio Stephanea Mbiju kao junaka. 

- Kao i lani na Mestalli, Mbia je došao kako bi spasio Sevillu. Nije bila toliko važna utakmica kao polufinale protiv Valencije, ali je još jedan dokaz da se Mbia nikad ne predaje - objavio je ABC. 

- Mbijin gol utišao je Kantridu, koja je 40 minuta bila pravo grotlo. Jedinstveni stadion zaglavljen između stijena i mora proključao je u 52. minuti kod crvenog kartona, pa je Sevilli prijetio novi poraz nakon debakla na Vicente Calderonu u prošlom kolu. No u završnici je sve spasio Mbia - piše As. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • nikluk20 03.10.2014.

    odlična tekma i šteta šta su primili gol sekunde prije kraja....

  • jigsaw98 03.10.2014.

    zao mi je sto ovi jos nisu skautali kramarica. mislim na vece klubove.zasad je vjerojatnost da ce u eintracht.ma bolje mu je ostani do ljeta dotad ce koi bolji klub ga skautat.po meni zasluzi da igra u reala umjesto benzeme

  • user_304610 03.10.2014.

    Čudim se da Marca nije napisala da Real Madrid kupuje Kramarića i pola ekipe Rijeke :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare