To je to što me zanima!

Španjolska - Ucheov gol Realu najgluplji u povijesti

Gol koji je primio Real u nedjelju je najgluplji u španjolsko povijesti, a pogodak koji je Robinson dobio u Zagrebu 'pomeo' je svjetsku konkurenciju
Vidi originalni članak

Gol koji je u nedjelju primio Real Madrid od Getafea proglašen je najglupljim u povijesti španjolskog nogometa u anketi koju je provela Marca. Čitatelji ovog dnevnika udijelili su 40% glasova pogotku koji je Real primio dok su njegovi igrači slavili poništeni gol, ne uočivši da je pomoćni sudac označio zaleđe. Getafe je na kraju pobijedio 1:0, čime je Realovo vodstvo na ljestvici svedeno na dva boda ispred Barcelone. Zanimljivo, i drugi je najgluplji gol također primio Real Madrid protiv Valladolida 2001. Kolumbijac Harold Lozano podlo je zazviždao da zbuni protivnika, a Realova je obrana zastala kao ukopana misleći da zviždi sudac. Lozano je mirno dodao Fernandu, koji je poentirao pored "smrznutog" vratara. Treće je mjesto pripalo pogotku koji je u finalu Kupa 2000. postigao Espanyolov Raul Tamudo. Ovaj je prišavši iza leđa glavom izbio loptu iz ruku Atleticovog vratara Tonija i lako zabio za pobjedu Katalonaca.

ROBINSONOV "KRTIČNJAK" PRVI U SVJETSKOJ KONKURENCIJI
Od inozemnih golova, najviše je glasova pripalo autogolu koji je 2006. u Maksimiru postigao Englez Gary Neville, prevarivši Paula Robinsona uz pomoć legendarnog "krtičnjaka" pred južnim golom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cristiano Ronaldo 28.02.2008.

    vidio sam i glupljih golova,ali ovo morate znat primit

  • trbek 28.02.2008.

    zlazem se s baki hahaha,komentator stvarno nije normalan

  • Baki 28.02.2008.

    gol je šou a komentator nije normalan

Komentiraj...
Vidi sve komentare