To je to što me zanima!

Španjolski kup: Barca ide na 'ubojicu' Real Madrida

Nakon povijesnog uspjeha i pobjede nad Realom u španjolskom Kupu, trećeligaš Alcorcon u osmini finala igrat će protiv branitelja naslova, Barcelone
Vidi originalni članak

Španjolski trećeligaš Alcorcon spustio je na zemlju madridske zvijezde i prošao dalje protiv Reala u kupu. Nakon prve utakmice i 4-0 na svom terenu, trećeligaš je došao na Santiago Bernabeu. Nije ih prestrašilo 70.000 ljudi niti atmosfera, odlično su igrali te primili gol tek u 81. minuti. Istina, imali su i sreće jer su Realovci u drugom dijelu zatresli prečku i to tri puta ( u prvom su bili očajni). Da su Madrižani prošli, čekao bi ih 'el classico', jer u osmini finala je Barcelona, koja neće igrati s Realom već s Alcorconom. U trećeligašu su oduševljeni pobjedom i prolazom protiv velikog kluba iz Madrida, kao da još nisu niti svjesni što su napravili.
- Ostvarili smo nešto veličanstveno, nešto što ćemo pamtiti cijeloga života. Igrati na Santiago Bernabeuu je nevjerojatno, a slaviti ondje je povijesno postignuće. Tek ćemo nakon nekog vremena shvatiti što smo napravili. Sad možemo uživati - rekao je veznjak Alcorcona, Sergio Mora. Uživati mogu do prvog mjeseca, jer tada ih čeka možda još veći trenutak u povijesti kluba, susret s Barcelonom u osmini finala španjolskog Kupa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • boys 11.11.2009.

    hebeš real

  • the.king 11.11.2009.

    Ako Barcu izbace onda kapa do poda.Al vjerojatno za njihov prolaz je kriv Real i njihovo lako ćemo

  • v3c 11.11.2009.

    svaka čast igračima alcorona....al mislim da je barca ozbiljnija momčad od reala

Komentiraj...
Vidi sve komentare