To je to što me zanima!

Španjolski liječnik prepričao dramu Srbina: 'Nije imao puls. Uspjeli smo ga vratiti u život'

Činilo se kao čitava vječnost. Masaža i reanimacija su započele njegov spas, ispričao je španjolski liječnik o izbjegnutoj tragediji. Za Dragišu Gudelja, sezona je gotova
Vidi originalni članak

Da mu se se ovo dogodilo u nekoj drugoj situaciji, možda danas ne bismo pričali o ovakvom raspletu.

Riječi su španjolskog liječnika Josea Bretonesa kojima je prokomentirao izbjegnutu tragediju na utakmici Cordobe i Racing de Ferrola, kada se Dragiša Gudelj (25), brat srpskog reprezentativca Nemanje, srušio na travnjaku.

NEMILE SCENE Brat srpskog reprezentativca srušio se na terenu i ostao bez svijesti. Htio je nastaviti igru!?

Na stadionu je zavladao muk. Igrači su bili šokirani, kao i navijači na tribinama. Ipak, nakon nekoliko minuta, doktori su ga uspjeli oživjeti te je odmah prevez u obližnju bolnicu. Igrač se od šoka čak i pokušao dići s liječničkih nosila.

- Nije imao puls pet minuta, činilo se kao čitava vječnost. Masaža i reanimacija su započele njegov spas, a s dva trzaja defibrilatorom smo ga uspjeli vratiti u život - otkrio je liječnik detalje drame.

Španjolski trećeligaš Cordoba je putem svog službenog profila objavila da je Gudelj u svjesnom i stabilnom stanju, kao i da će biti zadržan u bolnici na pretragama. A tamo je odlučeno da je za Gudelja sezona završila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • RoyBean 27.03.2023.

    srbin se piše sa malim slovom "s". Nije to osobno ime. Moj Mislave, nešto si mi slab sa pravopisom.

  • 27.03.2023.

    Pa Srbinu ne treba liječnik, on se diže sam iz mrtvih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare