To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Ajax otrgnuo krunu Realu, pozdrav titulama

Ajax na gostujućem terenu pobijedio Real rezultatom 4-1 i na nejerojatan način izborio četvrtfinale Lige prvaka. Španjolski mediji otpisali su ovu sezonu kraljeva koja je izgubljena već početkom ožujka
Vidi originalni članak

Nikad se nisam osjećao ovako neugodno, ne smijemo sad tražiti isprike. Sve je otišlo u tjedan dana, imamo us*anu sezonu, ispalio je nakon poraza od Ajaxa (4-1) bočni igrač Real Daniel Carvajal. Španjolski su mediji u šoku popratili ispadanje 'kraljevskog' kluba iz Europe. 

Marca je zaključila da su 'kopljanici detronizirali kraljeve' i zasluženo prošli u četvrtfinale, ali i priznali kako su Nizozemci naprosto uništili španjolsku momčad. AS je razgovarao s Carvajalom nakon utakmice koji se nije mogao pomiriti s ovim ispadanjem Reala, ali je ovoj momčadi predvidio blistavu budućnost. 

- Kraj jedne ere? Ne gledam to na taj način. Imamo mladu momčad pred kojom su velike stvari. Jasno je da ove sezone nemamo što tražiti više - zaključio je Realov desni bek.

U posljednjim trenutcima utakmice je iz apsolutne nemoći drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton dobio i Nacho Fernandez.

- Devastirani smo, nismo navikli u ovom dijelu sezone ispasti iz utrke u svim natjecanjima. Komplicirana je situacija. La Liga nam je jako daleko, ispali smo iz Kupa kralja i Lige prvaka... Teška vremena. Mislim da je ovo trenutak u kojem će klub krenuti u nekom drugom smjeru - rekao je španjolski stoper. 

Ovaj rezultat šokirao je navijače Reala koji su bijesni izvikivali 'Florentino, otkaz!' prenosi Mundo Deportivo. A nije svejedno ni Santiagu Solariju čija se stolica ozbiljno trese nakon debakla u svim natjecanjima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Niverzala 06.03.2019.

    Pa vi opet prodajte Ronalda .

  • lesijaka 06.03.2019.

    Ipak Realovi naj bolji igrači su bili Çakir,Oliver.....pa Ronaldo. Ostali su da popune broj.

  • branimir220250 06.03.2019.

    Ja vam kažem, neće oni da vježbaju p. .da. Im materina❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare