To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Barcelona je oštećena, Messijev gol je 'čist'!

Snimka pokazuje kako nedozvoljene pozicije nije bilo, Messi je bio iza Pedra nakon što je lopta upućena, ali i odbijena pa mediji pišu kako je sudac 'Mourinhov prijatelj'
Vidi originalni članak

Barcelona je u srijedu doživjela tek četvrti poraz u sezoni, nakon Seville, Herculesa i Betisa, pobijedio ih je i Arsenal. Iako se nitko od igrača, a ni trener Guardiola nije dotaknuo suca, u Španjolskoj su bijesni zbog jedne sporne odluke. 

Messi je u 37. minuti zabio gol, a pomoćni sudac ga je poništio jer je Argentinac navodno bio u ofsajdu. Usporena snimka pokazuje kako nedozvoljene pozicije nije bilo, Messi je bio iza Pedra nakon što je lopta upućena, ali i odbijena pa se doista čini kako je Barca oštećena. 

Katalonski mediji su čak pisali kako je sudac Rizzoli 'dobar prijatelj Jose Mourinha'. 

Na Otoku su 'Topnike' prozvali Arselona

I dok u Katoloniji luduju, na Otoku se naslađuju. Arsenal se često nazivalo 'malom Barcelonom', a nakon pobjede su Wengerovi mladići prozvani Arselona...

Idi na 24sata

Komentari 163

  • barca_fan2 20.02.2011.

    zaleđe

  • Fear_2 19.02.2011.

    Isus i Marija,pa naš narod je pun idiota..... Realno je za reći da zaleđe nije bilo,to se vidjelo odmah,i svaki nogometni znalac to vidi i zna,a svi oni tipa komentatora na hrt-u koji je isto odmah rekao da je zaleđe su kreteni koji pojma nemaju o nogometu a dali je neko zakinut,sada po meni nije,to je i čar nogometa,da sudac pogriješi... Zato se skulirajte i gledajte na stvari kak jesu a ne da nabijate neku utakmicu sa Chealsea koja je bila prije sto godina.

  • elfparovi12 19.02.2011.

    dobitni parovi i sigurne oklade, posjeitte: http://elf-parovi.blogspot.com/

Komentiraj...
Vidi sve komentare