To je to što me zanima!

Španjolski mediji: Livaja je bio glavobolja za stopere, Villarreal ipak prošao u hrvatskom paklu

Sat i pol prije početka utakmice stadion je već bio pun. Mnogi navijači Hajduka već su ostali bez glasa dok je počela utakmica, piše španjolski AS
Vidi originalni članak

Emeryjeva momčad otišla je u hrvatski pakao kako bi osigurala prolaz, a on prema rezultatu nikad nije bio pod upitnikom. Ali, Hajduk je uz veliku podršku navijača prijetio Villarrealu, piše ugledna španjolska Marca nakon pobjede 'žute podmornice' protiv 'bilih' u Splitu i prolaska u grupnu fazu Konferencijske lige (uk. 6-2).

ZAHVALIO NAVIJAČIMA Dambrauskas sa suzom u oku: Tužan sam zbog ispadanja, ali u prvenstvu idemo sad do kraja

Trener Španjolaca Unai Emery istaknuo je kako je prava šteta što ovakva publika neće gledati utakmice u Europi te kako je atmosfera bila veličanstvena.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sat i pol prije početka utakmice stadion je već bio pun. Mnogi navijači Hajduka već su ostali bez glasa dok je počela utakmica - piše AS.

Hajduk je kontrolirao susret od starta, bio bolja momčad u prvih 45 minuta, a Marko Livaja (29) stvarao je probleme za gostujuće stopere, ali nije mogao zabiti gol.

'BILI' ISPALI IZ EUROPE Krovinović: Poginuli smo časno. Opet primamo golove poslije glupih grešaka. Moramo učiti...

- Livaja je bio prava glavobolja za središnje braniče - Cuencu i Mandija. Imao je najbolje šanse u dresu Hajduka, ali nedostajalo mu je strpljenja - stoji u Mundo Deportivu, dok Marca dodaje:

- Marko je sve pokušao. Pucao je glavom, čak i sa sredine terena, a bio je protagonist svih napadačkih akcija svoje momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S ĐANIJEM BARBIROM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 129

  • zagorac2 26.08.2022.

    stvarno zelim da Hajduk negdje nesta pobjedi i osvoji pa makar to bio turnir 4 kafica da nemoraju slavit samo poraze, da i oni osjete kaj znaci pobjeda i slavlje uspjeha a ne vec 50 godina moraju slavit poraze

  • 26.08.2022.

    Livaja je jos veca glavobolj Hrvatskim sudcima, igra prljavo, glumi faule, penale, laktari postene nogometase a oni imaju "zapovjed" da sve to moraju tolerirati.

  • Jogurtaši 26.08.2022.

    Trener španjolske momčadi, španjolski novinari ,ma svi su pohvalili navijače hahahah..a pohvale igračima hajduka su zaobiđene u širokom luku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare