To je to što me zanima!

Spartak Pletikosi dao raskid ugovora, otputovao u Glasgow

Nakon 86 utakmica za Spartak M. , ruski klub i Pletikosa su raskinuli ugovor. Stipe (32) je odmah otputovao u Glasgow na pregovore i liječničke preglede u Celticu
Vidi originalni članak

U Celtic iz Glasgowa ili neki drugi klub hrvatski će reprezentativni golman Stipe Pletikosa (32) prijeći kao slobodan nogometaš...

Iz moskovskog su Spartaka, kluba u koji je iskusni Splićanin stigao 2007. godine, odlučili raskinuti njegov, do prosinca 2012. godine važeći ugovor, te ga budućem poslodavcu učinili vrlo jeftinim.

"Zahvaljujemo se Pletikosi na vremenu koje je proveo s nama i želimo mu samo dobro u nastavku karijere", priopćili su iz kluba za koji je hrvatski vratar nastupio u 86 utakmica.

Najčitaniji ruski sportski dnevnik, Sport-Express, objavio je da je Pletikosa u ponedjeljak otputovao u Glasgow na pregovore i liječničke preglede u Celticu. Za isti je list trener i sportski direktor momčadi Valerij Karpin kazao:

- Pletikosa je ispao žrtva limita za strance. Njegova vratarska klasa nikad nije bila upitna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DARK HORSE 19.07.2011.

    Naš najbolji golman uz Džonija Tafru i Dražena Ladića, a Vladimir Beara bi im lizo kopačke

  • miroslav21 19.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Peruzzi 19.07.2011.

    Pletikosa nije svjetska klasa ali nije ni loš golman. Po meni mogao bi bez problema biti prvi vratar u jednom Boltonu, Atletico Madridu, Genoi, Sochauxu, da ne nabrajam dalje.. Znaci u solidnim klubovima, ali ne u vrhunskim... Celtic je malo bolji od ovdje navedenih ali smatram da bi se trebao i ovdje boriti za mjesto prvog vratara.. Svu sreću želim!!....:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare