To je to što me zanima!

Spašavanje karijere: Robinho potpisao za turski Istanbul...

Robinho, koji je tijekom karijere upisao 100 nastupa za reprezentaciju Brazila, a nosio je dres europskih velikana Milana, Reala iz Madrida i Manchester Cityja, 2017. je godine u Italiji bio optužen za silovanje...
Vidi originalni članak

Nekadašnji napadač brazilske nogometne reprezentacije 34-godišnji Robinho prešao je iz Sivasspora u Istanbul BB, trenutačno vodeći sastav turskog prvenstva.

Robinho, koji je tijekom karijere upisao 100 nastupa za reprezentaciju Brazila, a nosio je dres europskih velikana Milana, Reala iz Madrida i Manchester Cityja, 2017. je godine u Italiji bio optužen za silovanje zbog čega se vratio kući u Brazil. No, u siječnju ove godine je prešao iz Atletico Mineira u Sivasspor.

U turskoj ligi je Robinho u 30 nastupa u dresu Sivasspora postigao 12 golova uz pet asistencija.

Na polovici turskog prvenstva Istanbul BB je na vrhu ljestvice sa 35 bodova, šest više od Trabzonspora, Malatyaspora, Kasimpase i Galatasaraya. Sivasspor je deveti sa 24 boda.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Lojqa 28.12.2018.

    Postoje oni koji s 60 unucima pricaju price kakvi su igraci bili. Postoje oni koji s 30 drustvu pricaju kakvi su talenti bili.

  • nikopolidis_71 27.12.2018.

    Adriano, Robinho, Nilmar, Luis Fabiano, Pato, Oscar... Bas puno tih talentiranih Brazilaca dobije sansu u velikom klubi i onda se dogodi nagli pad i na kraju totalno propadanje. Valjda je do mentalnog sklopa

  • Space Burek 27.12.2018.

    Hahaha spasavanje karijere s 34. godine :) odlican naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare