To je to što me zanima!

Spasio sramoćenja svoj savez pa platio hotel cijeloj momčadi

Senegalski savez nije imao dovoljno novca za platiti smještaj kompletnoj reprezentaciji u hotelu gdje su odsjeli pa je morao reagirati njihov ponajbolji igrač, pišu Talijani
Vidi originalni članak

Nogometni savez Senegala umalo je doživio ogromnu sramotu u ožujku. Naime, Nigerija i Senegal igrali su prijateljsku utakmicu u engleskom Barnetu (1-1), a igrači su bili smješteni u jednom londonskom hotelu.

Međutim, senegalski savez nije imao dovoljno novca za platiti smještaj kompletnoj reprezentaciji u hotelu gdje su odsjeli pa je morao reagirati njihov ponajbolji igrač, pišu Talijani.

Stoper talijanskog Napolija Kalidou Koulibaly preuzeo je problem na sebe te platio sve troškove Senegalaca svojom karticom. 

- Nisam platio račun. Samo sam ponudio način plaćanja, iznos je vraćen - rekao je zahvalni nogometaš poslije svega, ali Talijani pišu da je to samo 'zavjesa' kako bi spasio sramote svoje 'šefove'.

Senegalci se bore za odlazak u Rusiju 2018. i sutra imaju važnu utakmicu kod Zelenortskih Otoka gdje bi pobjedom napravili veliki posao.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Prki600 05.10.2017.

    Pa to bi svatko normalan napravi da ima tolika primanja,dva treninga im je poklonio.

  • Karlo Butić Butigol 05.10.2017.

    Senegalci su dosta talentirani:Mane,Koulibaly...imali su i onog Cissea,mnogo Francuskih i Belgijskih igraca su Senegalci pa i jedan od najvecih talenata svijeta Ousmane Dembele je Senegalac!

  • nikluk20 05.10.2017.

    trebalo vam je sedam mjeseci da prenesete vijest.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare