To je to što me zanima!

Spasonosna golčina! Brekalova majstorija u borbi za ostanak...

Mladi hrvatski reprezentivac jesen je odigrao u dresu Stuttgarta, a onda ga je Wolfsburg minule zime vratio u svoje redove kako bi im pomogao u borbi za ostanak. I dobro mu ide
Vidi originalni članak

Wolfsburg i Kiel u velikoj su borbi za članstvo u Bundesligi. Prvoligaš je danas domaćin u doigravanju za mjesto u prvoj ligi i nakon prvih 90 minuta na semaforu je ostalo 3-1. Ispod toga našlo se ime Josipa Brekala (19).

Hrvatski je ofenzivac fino zategnuo udarac u 40. minuti za drugo vodstvo 'vukova' na Volkswagen Areni. Kielov golman Kronholm ostao je probijen snažnim udarcem bivšeg igrača Dinama.

>>> Gol pogledajte OVDJE

Mladi hrvatski reprezentativac jesen je odigrao u dresu Stuttgarta, a onda ga je Wolfsburg minule zime vratio u svoje redove kako bi im pomogao u borbi za ostanak. U 28 bundesligaških utakmica ove sezone zabio je pet golova te dva namjestio.

Brekalo je 2016. potpisao za Wolfsburg nakon samo osam utakmica za zagrebački Dinamo, a danas je važna karika Wolfsburga. Oni su poveli u 13. minuti preko Origija, izjednačio je u 34. Schindler.

U 56. minuti Malli zabija za 3-1 čime se šanse 'vukova' oko ostanka u prvoligaškom društvu znatno povećavaju. Brekalo je odigrao svih 90 minuta.

Uzvratna utakmica kod trećeplasirane momčadi 'cvajte' igra se u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • XavhC 18.05.2018.

    Bistrović Kristijan idući mundijal dominira

  • dottie 17.05.2018.

    Gledaj komentara 😂😂😂😂 pa Brekalo do zadnje 2 3 utakmice nije nista napravio u Wolfsbjrgu a u sezoni je promjenio 2 kluba..kontinuitet ima zasnjih 5 kola..ova generacija ima zadnju priliku da nesta naprave i ide se sa provjerenim snagama..kakav brekalo benkovic i takvi..pa to su djeca ispred njih ima jos 20 godina nog karijere, nakon svjetskog se povlace mandzo suba i pol reprezentavije nebi me cudilo i modric..ide smjena generacije..a cop ce zajedno sa njima..a ako vec pricamo o panjevima najveci panj na popisu je napadac Caena..nemogu mu se sjetit ime

  • komentator__Luka 17.05.2018.

    svaki izbornik ima neke neshvatljive odluke i samo si on zna razloge, da brekalo nije na širem popisu je sramota, dok one prevare čop i nižić budu pozvani........ionako smo takni na desnom krilu, pjaca je izvan forme, vlašić isto ništa, ne igra, i onda kad ima trenutno netko ko je dobar nije niti pozvan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare