To je to što me zanima!

Spektakl u četvrtfinalu Kupa: Hajduk je izvukao Osječane!

Dinamo će u veljači odigrati odgođeni susret osmine finala protiv Splita, a pobjednik te utakmice će u četvrtfinalu na Lokomotivu. Slaven Belupo će igrati protiv drugoligaša Rudeša koji je izbacio Istru, a riječki krvnik BSK će ugostiti Šibenik
Vidi originalni članak

Lovre Kalinić s trofejem u rukama nakon 9 godina, navijači nose Marka Livaju po poljudskom travnjaku, lude su scene koje su obilježile Hajdukovu 2022. godinu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splićani su gotovo do zadnjeg kola bili u utrci za naslov prvaka, no Dinamo je opet bio slavodobitnik pa im je preostalo Rabuzinovo sunce. A sunce je sa svojim zrakama zasjalo Poljudom krajem svibnja kada je Hajduk pobijedio Rijeku 3-1. Uz naslov prvaka kojem se nadaju već 18 godina, navijači Hajduka nadaju se i obrani Kupa. No, zadatak će biti jako težak jer već četvrtfinale donosi nam spektakl.

U prostorijama HNS danas je održan ždrijeb četvrtfinala Kupa, a kuglice su spojile Hajduk i Osijek! Prva utakmica igrat će se u Gradskom vrtu 1. ožujka 2023. godine, što je potvrdio i Osijek. A to znači kako Pampas vrlo vjerojatno neće biti spreman za početak proljetne sezone.

Zanimljivo, 'bili' su čak šest godina u Kupu igrali na gostujućim terenima pa su uslijedile dvije zaredom na domaćem terenu, protiv Gorice i finale s Rijekom. Sada se vraćaju u autobus.

Dinamo će u veljači odigrati odgođeni susret osmine finala protiv Splita, a pobjednik te utakmice će u četvrtfinalu na Lokomotivu. Slaven Belupo će igrati protiv drugoligaša Rudeša koji je izbacio Istru, a riječki krvnik BSK će ugostiti Šibenik. 

Parovi četvrtfinala:

Osijek - Hajduk
Split/Dinamo - Lokomotiva
Slaven - Rudeš
BSK - Šibenik

Idi na 24sata

Komentari 80

  • mijo pics penal 21.11.2022.

    Napokon kupide u KoprivnicuSlaven BelupoWinner

  • 16.11.2022.

    Vidi Kustić da ništa od ovog Hajduka pa mjenja kaput. Dosta im se podvoravao i poklanjao im poštena suđenja. Sad ga razapinju nakon jedne greške. I Poljud im se raspada a Osijek je s novim stadionom puno opipljivija priča i za repku i Kustin džep tako da im je namjestio lakog protivnika a vjerojatno i suđenje

  • 16.11.2022.

    Cudi me da nije dinami-Bsk

Komentiraj...
Vidi sve komentare