To je to što me zanima!

Spektakl u Gružu: Ginut ćemo za svaku loptu protiv Barce...

Pobjeda nas zadržava na putu ka završnici Lige prvaka. Barceloneta je atraktivna i brza, kaže trener Juga, Veselin Đuho, uoči ogleda vaterpolske Lige prvaka u Gružu
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Juga u subotu u 16 sati u Gružu dočekuju Barcelonetu u 7. kolu Lige prvaka. Jug četiri kola prije kraja sam odlučuje o svojoj sudbini.

- Nismo favoriti, ali baš bismo zato htjeli ući u sva finala i pokušati osvojiti koju titulu. Trebaju nam naši navijači koji nam daju posebnu energiju - kazao je predsjednik Juga, Lukša Jakobušić.

Neće Jugu biti lako protiv najugodnijeg iznenađenja vaterpolske Lige prvaka, Barcelonete.

- Vratio im se Perrone i sad su još jači. Brzi su i atraktivni. Pobjeda nas zadržava na putu ka završnici Lige prvaka. Imali smo neugodno razdoblje, ali to je sada iza nas - kaže trener Juga, Veselin Đuho.

Jugašima se vratio Bušlje i Dubrovnik je spreman za spektakl.

- Borit ćemo se, to mogu obećati. Nadam se da su zdravstveni problemi konačno iza nas. Ginut ćemo za svaku loptu - rekao je kapetan Nikša Dobud.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • RI 1987 15.03.2014.

    sretno jugu,a gdje je tu Primorje,gdje vam je vjest o njima a oni igraju derbi sa pro recom,veliki novinari 24 sata,moram napomenuti da vam je to isto kao u nogometnom svijetu ne spomenuti derbi barcelone i reala............smuči mi se kad sebe nazovete najčitanijim novinama,privuci sirotinju da vas kupuje zbog žutog tiska,zbog vijesti koje svakog ne bi ni trebale zanimati,ali nažalost u današnje vrijeme samo to prolazi jer smo jadni i nikakvi a ova država nas cijedi i cijedi,prodati novine poput onoga nekidan da u njima ima molitvi koje lječe i rak............pa netrebam to valjda komentirati,tatini sinovi i fičfiričići koji to rade kod vas u vašoj redakciji ne bi u pravoj državi radili 5 minuta.....copy...paste

Komentiraj...
Vidi sve komentare