To je to što me zanima!

Spektakularan preokret Grka u ljepotici SP-a! Sa sirenom srušili SAD, a to je važno i za Barakude

Svaka čast Grcima za ono što su izvukli protiv Amerikanaca koji su tri četvrtine bili puno bolja momčad, pobjednička. Na poluvremenu su to rezultatom ukrasili s čak 9-4, međutim, Grci se nisu raspali
Vidi originalni članak

Definitivno najbolja utakmica dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva u Fukuoki. Grčka je u pravom vaterpolskom spektaklu pobijedila SAD 15-14 golom bivšeg jugaša Papanastasioua točno jednu sekundu prije kraja i osvojila prvo mjesto u skupini D.

Sigurno su dijelom i u hrvatskom taboru motrili na ishod te utakmice jer, sada se i zna o to, Grci su potencijalno na putu Hrvatske do novog polufinala. Naime, pobijedi li Hrvatska očekivano Japan, u osmini finala igrat će protiv Crne Gore, a pobjednik tog dvoboja u četvrtfinalu će upravo na Grčku.

U BORBI ZA VRH Izbornik Tucak o porazu: Nama sad počinje ono pravo na SP-u POKUŠAJ IZ FUKUOKE Navijači Hajduka s tribina zazivali Perišića i na utakmici 'barakuda' u Japanu: 'Vrime je'

Svaka čast Grcima za ono što su izvukli protiv Amerikanaca koji su tri četvrtine bili puno bolja momčad, pobjednička. Na poluvremenu su to rezultatom ukrasili s čak 9-4, međutim, Grci se nisu raspali premda su tek u završne četiri minute ušli gubeći 10-13. Amerikanci su potpuno stali u završnici, a odlučio ju je Papanastasiou četvrtim golom. Kod SAD-a je izvrstan bio Irving s čak šest golova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare