To je to što me zanima!

Spektakularan preokret: Modrić ostaje u Dinamu!

Luka Modrić će u Dinamu biti i na proljeće 2009. godine, ponosno je najavio izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić na press-konferenciji u Maksimiru
Vidi originalni članak

Unatoč svoj pompi i najavama velikog transfera, Luka Modrić do daljnjega ostaje član Dinama. "Modri" će tako, kako stvari stoje, i proljetni dio prvenstva igrati s najboljim igračem i kapetanom u sastavu.
Kada su svi očekivali ime novog poslodavca Luke Modrića, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić sve je silno iznenadio i objavio ostanak ponajboljeg hrvatskoga nogometaša u Maksimiru.
- Istina je da smo pregovarali sa svim klubovima o kojima se pisalo, ali to je valjda bila božja providnost. U petak ujutro probudio sam se u Manchesteru i pomislio kako bi bilo divno za Dinamove navijače i sve nas da Luka ostane u Dinamu. Onda sam otišao kod Zokija u sobu, to mu rekao, a on je ostao zbunjen, objasnio je Zdravko Mamić odluku da kapetan još najmanje godinu dana ostane u Dinamu.
A iznosi su bili ogromni.
- Odgovorno tvrdim da nijedna ponuda nije bila manja od 50 milijuna eura, no Luka ostaje i ima obavezu da Dinamo uvede 2009. godine u europsko proljeće, kao što premijer Sanader Hrvatsku mora uvesti u EU - rekao je izvršni dopredsjednik.
Dinamov gazda ponovio je da u klubu kreće novi režim, da će igrači s treninga morati odlaziti “krvavih koljena”.
- Ivanković ima slobodne ruke, u sljedećih šest mjeseci može se riješiti koga želi i tražiti koga poželi, ako mi to možemo platiti. Ali zato ima obavezu uvesti Dinamo u europsko proljeće ili će otići iz kluba. Ima sve uvjete, mora snositi odgovornost - kaže Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • c-192 30.12.2007.

    jedan nezgodan pokret, klizeći start ili slično i ode 50.000.000 u nepovrat...

  • ribrane 30.12.2007.

    Mamicu pa ti nisi normalan,kako samo mozes kenjat da nijedna ponuda nije bila manja od 50mil.Da je tebi neko samo spomenuo tu cifru,ti bi i Dinamo prodao.

  • ribrane 30.12.2007.

    Drago mi je zbog Hrvatskog nogometa da je Luka ostao,jer ionako imamo janjecu ligu,no on zasluzuje puno vise! Stoga Luka bjezi sto dalje jer ces ovdje ostat bez nogu a onda vise Mamicu neces bit vazan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare