To je to što me zanima!

Spiker pogrešno pročitao rezultat i pokrenuo nerede!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fener je uzeo bod pa se čekao kiks Bursaspora. Bursa je dobio, no spiker na stadionu je rekao 2-2. Nakon vrlo kratke proslave uslijedio je kaos
Vidi originalni članak

U posljednjem kolu turske nogometne lige, Fenerbahče je ugostio Trabzonspor za koji igraju Hrvoje Čale i Drago Gabrić. Očekivala se sigurna pobjeda i proslava naslova prvaka. Istanbul je bio spreman za veliko slavlje, no veselje se pretvorilo u šok. Fener je bio prvak samo devet minuta, zabili su u 14., a primili gol u 23 minuti. Ostalo je 1-1. Glavni konkurent Bursaspor je napravio svoj dio posla i 2-1 pobjedom nad Bešiktašom je pretekao Fenerbahče na prvenstvenoj tablici. No, da stvar bude gora, pobrinuo se spiker na stadionu u Istanbulu. Nestrpljive navijače doveo je do ekstaze, ali poslije i kaosa.
- Bursaspor i Bešiktaš su odigrali 2-2, Fener je prvak! - treštalo je iz zvučnika, a navijači su počeli skakati.
Par minuta kasnije se ispravio, a bijesni 'drukeri' su 'poludjeli', te počeli trgati i paliti stolice. Neutješni igrači su popadali po travi i primili se za glavu. Neredi sa stadiona poslije su se preselili i na ulice, a nekoliko ljudi je i ozlijeđeno.
Inače, Bursaspor je prvi put u povijesti prvak, a i prvi put nakon 52. godine naslov je osvojila neka momčad koja nije iz velike četvorke (Bešiktaš, Fenerbahče, Galatasaray, Trabzonspor).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • NOMEN EST OMEN 17.05.2010.

    ajde fala bogu da ima i većih primitivaca ....

  • vakula22 17.05.2010.

    viš, kod nas, npr.na maksimiru bi bil drugaciji epilog...valda bi bilo jeno 10 mrtvih navijaca..

  • razumni...not 17.05.2010.

    ahaa evo vam na sad,sad znate kak smo se mi osjecali,drago mi je

Komentiraj...
Vidi sve komentare