To je to što me zanima!

Split je protiv Hajduka prošle sezone dobio čak četiri penala

Ivan Bebek bit će pod velikom prismotrom splitske javnosti u večerašnjem ogledu Splita i Hajduka u Parku mladeži. Riječanin je sudio penal Splitu prošle sezone...
Vidi originalni članak

Hajduk širom otvorenih očiju po pitanju suđenja dočekuje derbi svetoga Duje kod Splita (19 sati) nakon neslavnog izdanja Brune Marića protiv Dinama prošlu subotu. Pogleda li se nedavna prošlost gradskih okršaja, ima i zašto.

Splitskim su crvenima, naime, u četiri utakmice protiv "bilih" prošle sezone Bruno Marić, Domagoj Vučkov, Ivan Bebek te Dalibor Mlakar dosudili penal. Posljednji, u zadnjem prošlosezonskom kolu u dvoboju Kurbanova i Bagarića, bio je i najsumnjiviji.

Današnju utakmicu na Parku mladeži sudi Bebek, što će mu biti treći put da sudi objema momčadima ove sezone. Obje su jednom bile uspješne, a jednom ne (remi odnosno poraz).

Kako je Ivan Bebek sudio Splitu i Hajduku te koja je sudačka povijest gradskih okršaja, provjerite na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • bare000 27.09.2015.

    mrssssssss

  • bare000 27.09.2015.

    svi ovdje pametujete a vidili smo u derbiju za kog se sudi!!!!gadite mi se

  • bbbbbrrrrr 27.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare