To je to što me zanima!

Split popustio Uefi: Prvi ogled s Hapoelom na Parku Mladeži

Zbog eskalacije sukoba između Izraelaca i Palestinaca Hapoel je tražio da se prva utakmica igra u Splitu. A to su Splitovci isprva odbili. Ipak su pristali nakon pritiska
Vidi originalni članak

Prva utakmica ipak u Parku Mladeži. Druga tko zna gdje. Nakon višesatnog razgovora s predstavnicima Uefe Split je izašao ususret krovnoj organizaciji, koja bi u slučaju da je Split inzistirao na svojoj odluci imala velikih problema u organizaciji sljedećeg kvalifikacijskog kola. 

- Čelnici Uefe su otvoreno raspravili o svim aspektima i problemima koji su proizašli iz nemira u Izraelu. U vidu očuvanja fair-playa i suradnje s Uefom ponovno smo pristali na kompromis - rekao je glasnogovornik Splita, Jerko Trogrlić.

Zbog eskalacije sukoba između Izraelaca i Palestinaca te zračnih uzbuna u Beer Shevi i Petah Tikvi, bilo je upitno gdje će se igrati prvi susret drugog pretkola Europske lige između Splita i Hapoela iz Beer Sheve. 

Hapoel je tražio zamjenu domaćinstva, ali Split je to prvo odbio jer je u gradu Ultra festival, problem je pronaći slobodan hotel, a i Hajduk trenira na Parku Mladeži jer su Poljud "okupirali" obožavatelji elektronske glazbe. 

Nakon pritiska Uefe Split je ipak pristao na zamjenu domaćinstava pa će se prva utakmica igrati u Splitu. Druga? To još nitko ne zna...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kum Amte 12.07.2014.

    Ajde Splite

  • strmi007 11.07.2014.

    Split prolazi

  • MilosrdniAndjeo 11.07.2014.

    Shalom Israel! Jaki su ovi moji židovi, hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare